61SAAT HABER SERVİSİ - Trazon’un Çarşıbaşı İlçesinde geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda 3 bidon kaçak alkol yakalandığı iddia edilmişti. Ancak bidonlarda bulunan sıvının alkol değil su olduğu ortaya çıktı. Bidonlarda oluşan koku nedeniyle bu durumun anlaşılamadığı kaydedildi. 

Çarşıbaşı İlçesi Merkez Mahallesinde yapılan bir ihbar sonrasında 47 yaşındaki  A.K. adlı esnafın kendisi ve aile üyelerinin de dahil toplamda 9 ikamette arama yapıldı. Yapılan arama sonrasında 10 kiloluk 3 bidon içerisinde bulunan sıvılara el konuldu. El konulan sıvalar tahlil için laboratuvara gönderilirken, dün sonuçlar geldi. Bidonların içerisinde su olduğu tespit edildi. 

Konuyla ilgili konuşan A.K. güvenlik görevlilerine bidonların içerisinde su olduğunu söylediğini ifade ederken, “Bidonların içerisinde su olduğunu söyledim. Ancak bidonlardan koku geldiğini söylediler bana.  Bende bidonlar değil içerisindekini koklayın dediğim halde bu yapılmadı. Rapor dün geldi ve bidonların içerisinde su olduğu ortaya çıktı” dedi.