Çarşıbaşı'nda dün gece meydana gelen trafik kazasında, eski Milletvekili Avni Akkan’ın abisi, Vakfıkebir Kaymakamlık şoförü Dilaver Akkan’ın ise babası olan Yılmaz Akkan yaşamını kaybetti.

arşıbaşı ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında ilçenin sevilen simalarından Yılmaz Akkan yaşamını kaybetti. 
Akkan bugün Kerem Mahallesi Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.     

    Dün gece saat 23.15 sularında Çarşıbaşı Kerem Mahallesi’nde bir kamyonun geri geri geldiği sırada aynı mahallede ikamet eden Yılmaz Akkan ve eşine çarpması sonucunda meydana gelen kazada yaşamını kaybeden Yılmaz Akkan, eski Milletvekili Avni Akkan’ın abisi, Vakfıkebir Kaymakamlık şoförü Dilaver Akkan’ın ise babasıydı. 

    Aynı kazada Yılmaz Akkan’ın eşinin de ayakları kırıldı. Neşeli kişiliği, güleryüzü ile Çarşıbaşı’nda çok sevilen Yılmaz Akkan bugün Kerem Mahallesi Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhum Yılmaz Akkan amcamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  
Haber: Tuncay Hacıfettahoğlu