Çaykaralılar ve Dernekpazarı yardımlaşma ve dayanışma derneği park mimoza restoran'da bir araya geldi. Düzenlenen geceye Malatya valisi Doç. Dr. Ulvi Saral, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Özel Yıldızlıgüven Hastanesi sahibi Hasan Güven, Trabzon Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Osman Abanoz, Türkay Gümüş, Mehmet Erdil, Cevat Şahin, Orhan Genç'in yanısıra spor, iş, siyaset alanından pek çok kişi geceye katıldı.

MESAFELER KISALDI

Gecede konuşma yapan Malatya Valisi Saral, "Son yıllarda yapılan yeni yollarla mesafeler kısaldı insanlar birbirine yaklaştı. Ama bunun yanında dostluğun ve kardeşliğin muhafaza edilmesi gereklidir. Burada bu akşam sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

BAYRAKTAR TELGRAF ÇEKTİ

KTÜ Rektörü İbrahim Özen ise yaptığı konuşmada, "Ben Çaykara hakkında kutsal topraklar olduğunu duydum. Gerçekten Trabzon'un önemli bir yerleşim alanı. Ama Çaykara denilince aklıma gelen merhum Mazhar Afacan'ı da anmadan geçemiyorum. Herkese iyi eğlenceer diliyorum" dedi. Gece sonunda İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Hacıadullahoğlu desteklerinden dolayı Hasan Güven'e plaket takdim etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da telgraf çekerek Dernek üyelerini kutladı.

SANAT OKULU MÜJDESİ

Çaykara'ya daha önce 2,5 milyonluk yatırım ile öğrenci yurdu yapan Çaykaralı iş adamı Dursun Ali Kurt ise yaptığı konuşmada müjde verdi. Yerinin temin edildiği takdirde Sanat Lisesi yapacağını söyleyen Kurt, "Çaykara'ya yatırım yapmaktan her zaman gurur duyarım. İmkanlarımız el verdikçe devam edeceğiz. İlk etapta Sanat Lisesi yapmayı düşünüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN