CEMAAT ABİLERİ ALEMDE
Karadeniz'in haberine göre : 15 Temmuz’un ardından kaçmayı başararak Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a giden FETÖ üyelerinin kumarhanelerde himmet paraları ile alem yaptıkları, kendilerine ulaşarak yardım isteyen sözde cemaat üyelerine ise,” Yapabileceğimiz hiçbir şey yok” dedikleri iddia edildi.

HAYAT ONLARA GÜZEL
Gülen cemaat soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan eski savcı Zekeriya Öz ve Celal Kara’da Sarp Sınır Kapısı’ndan ülkeyi terk ederek Almanya’ya kaçmışlardı.

SARP’TAN KAÇIŞ
Türkiye’yi bir gecede kana bulayarak teslim almaya çalışan hainler Türk milletinin sokağa dökülmesiyle başarısız olacaklarını anlayıp çareyi yurt dışına kaçmakta buldu. Terör örgütü FETÖ’nün birçok üyesinin Sarp Sınır Kapısı’ndan yurt dışına kaçığını tespit eden istihbarat birimleri yine de takibi bırakmayıp hainlerin peşine düştü.

DUYARLI OLUN
En kolay giriş olarak Sarp Sınır Kapısı’nı seçen hainlere yönelik çalışma yürüte istihbarat birimleri bu ülkelerde tespit ettiği FETÖ üyelerini konsolosluklara bildirerek gözaltına alınmalarını istedi. Birçok kişinin yeri bu yöntemle tespit edilirken yurt dışında yaşayan vatandaşlardan da bu hainler konusunda duyarlı olmaları istendi.

HİMMET PARALARI
Gürcistan’a geçen hainlerin ülkeye giriş yapamadıkları için himmet paraları ile kumarhanelerde alem yaptıkları, internet üzerinden kendilerinden yardım isteyen sözde cemaat üyelerine ise, “Artık yapabileceğimiz hiçbir şey yok” dedikleri iddia edildi