Trabzon İŞKUR Müdürü Adnan Zengin, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Zengin ziyarette basınla her zaman diyalog halinde olacaklarını söyleyerek, ‘Tüm kurumlar basının iletişim araçlarından yararlanmalı’ diye konuştu. Trabzon’da önemli bir istihdam sağladıklarını söyleyen Zengin, ‘Her ay 7 bin çalışana maaş ödüyoruz. Toplam ödemelerimiz aylık 104 milyon TL’ bilgisini verdi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut da ziyaret için teşekkür ederek, ‘Bu kentte tek kişilik istihdam bile önemli iken Trabzon İŞKUR’un attığı adımlar mükemmel’ dedi.

SAHA KOMİSERLERİ KUTLADI

Trabzon Saha Komiserleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bıyıklı ve arkadaşları da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Bulut, ‘Yavuz Selim sahası ve diğer sahalarda basın mensupları ile spor yazarları ile sürekli yanyana ve dayanışma içindeyiz. Zaman zaman sıkıntılar olsa da onlara her zeminde yardımcı olmak görevimiz. Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi ile diyalogumuzu ve dostluğumuzu devam ettireceği’ dedi. TGC yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Turgut’da ‘Hepimiz Yavuz selimden geliyoruz. Biriz beraberiz’ dedi.