61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’da belediye başkan adaylarının kim olacağı merakla beklenirken CHP Ortahisar’da Salih Akyüz’ün ardından Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı aday adaylığı için başvurusunu yaptığını ve aday aday olduğunu açıkladı.

TRABZON’A HİZMET İÇİN
CHP Ortahisar ilçe binasında düzenlenen basın toplantısın da adaylığını açıklayan Ali Yazıcı  “2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Trabzon Ortahisar Belediyesi için yapacağım aday adaylığımı açıklama toplantıma katılımlarınız beni çok mutlu etti. Hepinize en içten duygularımla teşekkür ediyorum ve önümüzdeki yerel seçimlerin güzide şehir Trabzon’umuza  hayırlı olmasını diliyorum. Trabzon’a bugüne kadar hizmet eden, yeni bir vizyon kazandırmaya çalışan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Trabzon’a hizmet için yola çıkan tüm adaylara başarılar diliyorum.” dedi.

TRABZON’A NELER GEREK, HİZMETLER NELER OLMALI
“Aday adayı olma sebeplerimi kısaca sıralamam gerekirse;  yıllardır esnaflık yaptığım, doğup büyüdüğüm bu şehirde yaşanan sıkıntınlıları, eksiklikleri olması gerekenleri halkın içinden gelen bir vatandaş olarak iyi bilmemdir. Adaylık düşüncem yıllar öncesinden beri olmasına rağmen, açıklamak bugüne nasip oldu.Belediye seçimleri parti ayırt etmeksizin olmalı adaylar hangi partiden olursa olsun bulunduğu ili daha iyi konumlara taşıyabilmek adına çaba göstermeli… Aday gösterilirsem bir partinin değil, her partili insanla kaynaşabileceğimiz yapıda olduğumuzu düşünüyorum ve bu özgüvenle yola çıkıyorum.  Nasibimizde varsa ve bu görev bize laik görülürse barışçıl ve birliktelik anlayışı içerisinde görevimizi ifa edeceğimizden her kesimin fikrine danışacağımızdan ve sosyal belediyecik anlayışını benimseyeceğimizden emin olabilirsniz.. Trabzon’a neler gerek, önceklikli hizmetler neler olmalı, nokta projeler şehir daha vizyonlu bir hale nasıl gelmeli, bunları düşünen bir yapıya sahipiz.”

DİĞER PARTİLERDEN OY ALABİLECEĞİZ
İşssizlikten ekonomiye, turizmden, amatör futbola, trafik sorunundan otopark sorununa, altyapıya sorunundan, yeşil alana, nokta projelerle Trabzonumuzun vizyonunu üst seviyelere çıkarmak için çok çalışmak boynumuzun borcudur.Bizim AK Parti ve MHP’den oy alabileceğimi düşünüyorum. Büyükşehir’ide alabileceğimizi düşünüyorum. Ben kendimiz çocuklarım için çocuklarınız için kendimi adadım. İnşallah başarı elde edeceğiz.  İnşallah önümüzdeki Kasım ayında aday isimleri açıklanırda bizde rahat çalışmaya başlarız.