Konu hakkında bir açıklama yapan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği milletvekillerimizden oluşan heyetimizle birlikte, 2 Aralık Pazartesi günü Trabzon'da çeşitli meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderlerimizle bir araya gelip şehrimizin temel sorunlarını ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini konuşacağız.

Genel Başkanımız Trabzon'u çok önemsiyor, bu güzel şehrin güzel insanlarıyla milletvekillerimizin sık sık bir araya gelmesini istiyor.

CHP Heyetimizle Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve görüşmelerimizle ilgili halkımızın temel sorunları ve çözüm önerilerine yönelik hazırladığımız raporumuzu Genel Başkanımızla paylaşmıştık. Şimdi de Genel Merkezimizin belirlediği özel konu başlıklarına yönelik görüşmelerde bulunacağız." dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZ TRABZON'U ÇOK ÖNEMSİYOR"

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkezimiz Karadeniz Bölgemize ayrı bir hassasiyet gösteriyor ve Trabzon'u çok önemsiyor. Bu doğrultuda Ankara Milletvekilimiz Nihat Yeşil, Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol, Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Trabzon Milletvekili olarak şahsıma önemli bir görev verildi. Milletvekillerimizle birlikte ziyaretlerimizde görüştüğümüz temsilcileri dikkatle dinliyor, önerilerini not alıyor ve aynı zamanda parti politikalarımızı, sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Hem Trabzon'umuz hem de Partimiz açısından çok faydalı bir çalışma oluyor." dedi.

HEYETLER 24 İLDE EŞ ZAMANLI OLARAK ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR

CHP Genel Merkezi’nin mevcut oy oranlarını arttırabileceğini düşünerek belirlediği 24 ilde, görevlendirdiği milletvekilleri heyetleriyle eş zamanlı olarak ziyaretler gerçekleştiriliyor. Görüşmelerle ilgili raporlar Genel Merkez’e sunularak, Genel Başkan’ın ziyaretlerine ve Parti’nin çalışmalarında izleyeceği yol haritasına kaynak oluşturuluyor.