61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Grup Toplantısına Trabzon’da ki belediye başkanları da katıldı. Toplantıya katılanlar isimde Trabzon’un tek CHP’li belediye başkanı Abidin Çelik’te yer aldı.  Abidin Çelik,  toplantıya katılması sonrasında gelen eleştirilerle ilgili 61saat.com’a konuştu.
“Bu durumu abartmanın ne gereği var” diyerek yanıt veren Çelik, “Ben CHP’li doğdum, CHP’li öleceğim. Ben sosyal demokrat bir insanım, belediye başkanıyım” dedi.
Gelen eleştiriler sonrasında ses tonundan sinirli olduğu anlaşılan Çelik, sözlerini şu şekilde tamamladı: “AK Parti’nin grup toplantısına da giderim, il binasına da giderim. CHP’nin, MHP’nin de giderim. Ben belediye başkanıyım. Düzköy’de yaşayan 14 bin kişinin belediye başkanıyım. Artı dışarda ki paydaşları ile birlikte Düzköy’ün nüfusu 60-70 bin kişi var. Ben belediye başkanı olarak her yere giderim. Herkes siyasi olarak görevini bildiği gibi yapsın.
Her yere giderim, herkesten bir şey isterim. Bunu bu kadar abartmaya ne gerek var. Ben CHP’ye de, MHP’ye de her tarafa giderim” diye konuştu.