61SAAT HABER SERVİSİ - Mazbata alınmasının ardından devir teslim töreninin yapılacağı CHP Ortahisar’da İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ilk olarak yönetim kurulunuda ki organizasyonu belirleyecek. 
Görev dağılımı yapıldıktan sonra ise Oyman, herkesin aktif şekilde çalışacağını ifade etti. 
61saat’in sorularını yanıtlayan Oyman, İlçe teşkilatında planlamalar yaptıktan sonra ilk toplantısını ise Belediye Meclis Üyeleri ile yapacağını ifade etti. 
Oyman, “ilk yapacağımız şey aramızda ki organizasyonu belirlemek. Orada görev dağılımlarını yapacağız. Görev dağılımını tamamladıktan sonra herkes aktif bir şekilde çalışmalara başlayacak. Belediye Meclis Üyelerimizle de istişare toplantısı yapacağız. Belediyemizle alakalı süreci takip edeceğimiz ne varsa onları takip edeceğiz” dedi. 
Oyman, daha aktif olmak için Trabzon’da yaşayan kim varsa herkese temas etmek istediklerini ifade ederek, “Problemlere çözüm bulacağız, çözümlerin en büyük sesi olacağız. İddiamız buydu. 
Dolayısıyla artık bu ziyaretlerimize başlayacağız. Daha sonra mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bir şekilde siyasi heyecanı yükseltecek ne varsa o noktadan, başlayacağız” dedi. 

ORTAK ÇÖZÜM BULUNABİLECEK KİM VARSA.. 
Herkesle temas kurmak istediklerinden dolayı yoğun bir şekilde ziyaretlere başlayacaklarını aktaran bu noktada siyasi bir ayrıma gitmeyeceklerini de söyledi.  Oyman, “Herkesle temas kurmak istediğimiz için yoğun bir ziyaret programımız olacak.  Bu şehirde ortak yaşadığımız kişiler var.  Bir birimizle tanışacağız. Bu yola çıkarken her zaman şunu söyledim: “Herkesle güzel iletişim kuracağım” O noktada ortak çözüm bulabileceğimiz kim varsa temasta olacağız” diye konuştu. 

TRABZON’UN EN BÜYÜK SORUNU
Trabzon’da gördüğü en büyük sorunun ne olduğu sorulduğunda ise Oyman, “Dışardan fotoğrafa baktığım zaman, “Kent estetiği kesinlikle yıpranmış, kentin doğası, yaşam alanları bozulmuş” Buna çok üzülüyorum.” ifadelerini kullandı. 

CHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ
Yaklaşan CHP İl Başkanlığı seçimleri için de bir değerlendirmesi olup olmadığı sorulduğunda ise Oyman, “Biz süreci ilçe örgütü olarak tabiki takip edeceğiz. Şu an sadece Mevcut Başkanımız Güzide hanım var. adaylığını açıkladı. Daha süreç var.. Önce bu süreci takip etmemiz ona göre de bir değerlendirme hakkımız varsa tabiki değerlendireceğiz” dedi.