61SAAT HABER SERVİSİ

Mevcut İl Başkanı Güzide Uzun, eski Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve eski Dernekpazarı İlçe Başkanı İbrahim Akbulut’un İl Başkanı adayı olduğu kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. 

328 DELEGE OY KULLANDI
OY KULLANMAYAN İSİM SAYISI 9

Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) oy verme işleminin ardından zarfların açılma işlemine geçildi. Toplamda 328 Delege oy kullanırken oy verme hakkı olup, oyunu kullanmayan sadece 9 delegenin olduğu belirtildi.

YENİ BAŞKAN HACISALİHOĞLU OLDU

Yapılan oylama sonucunda Ömer Hacısalihoğlu, 176 oyla CHP Trabzon yeni il başkanı olurken Güzide Uzun 133 oy, İbrahim Akbulut ise 16 oy aldı.

HACISALİHOĞLU 61SAAT'E KONUŞTU

CHP Trabzon yeni İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, 61saat’e yaptığı açıklamada, “Sayısal anlamda üstünlük yok yarın seçim olsa birlikte sahaya çıkacağız. Demokratik bir yarıştı. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. Hasım değiliz biz. Böyle bir sonucu bekliyordum” dedi. Hacısalihoğlu, ilk ziyareti kime yapacaksınız sorusuna ise, “İlk ziyaretimizi il başkanlarını toplayarak onlarla ilgili fikir alışverişi yapacağız” ifadelerini kullandı.

SALON DIŞINDA KULİSLER... 
Kongre salonuna girişte 3 adayın temsilcileri partilileri karşılarken, burada kalem gibi çeşitli hediyeler verildiği görüldü. Saat 10:00’da başlayacağı açıklanan kongre saatinde delegelerin çoğunun salonda dışında olduğu görülürken burada aday temsilcilerinin kulisler yaptıkları gözlendi.

OTELE GİRİŞTE POSTERLER
Kongrenin yapıldığı Ramada Otel’in hemen dışı ise adayların posterleri ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri ile donatıldı. Katılımın üst düzey olduğu kongreye, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Milletvekili Özgür Karabut, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan,  PM Üyesi ve CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen, CHP eski Milletvekili Umut Oran, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramiz Uzun, PM Eski Üyesi İdris Akyüz, Başakşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Karanis, CHP Trabzon Eski İl Başkanları, Çevre İllerin İl Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ile partililer katıldı. 

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET VERİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede görevi devreden eski yöneticiler ve 18 ilçe başkanına da plaket verildi. Plaket alan isimler arasında İl Başkana adayı olan eski Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun da bulunması dikkat çekti. Plaket töreninin ardından ise kongreyi yönetecek olan Divan Başkan ve üyelerinin seçimi yapıldı. Verilen önerge sonrasında ise Divan Başkanlığına İstanbul Milletvekili Özgür Karabat seçildi.

EKREM İMAMOĞLU MESAJI!
İstanbul Milletvekili Karabat, Divan Başkanı seçildikten sonra yaptığı konuşmada ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzonlu olduğuna dikkat çekti. Karabat, “Trabzonlular 31 Mart’ta Türkiye’ye büyük bir mesaj verdiler. İçinizden çıkan yiğit bir adam “gençliğimiz var, inancımız var” dedi Türkiye’de giden bütün olumsuzluğa rağmen umut oldu. O nedenle Trabzon’da, Trabzon il kongresinde divan başkanlığı yapmaktan onur duyuyorum. Buradan sayın Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız. Zor durumlardan gidiyoruz, zor zamanlardan geçiyoruz. Bu kongreler umudun kongreleri. Bu kongreler Sivas Kongresinin devamı olan kongreler. CHP’nin ilk kongresi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle Sivas Kongresidir dedi.

EN BÜYÜK ALKIŞI İMAMOĞLU ALDI
Kongrede mesajlar okunurken en büyük alkışı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu aldı. 

BLOK LİSTE ÖNERİSİ KABUL EDİLDİ
Gündemin oylanmasıyla devam eden kongrede seçimlerin blok liste ile yapılması önerildi. Normalde CHP’nin seçimleri Çarşaf Liste ile yapılırken bu öneri sonrasında yapılan oylamayla CHP 37. İl Kongresi Blok Liste ile yapılması oy çokluğu ile kabul edildi. 
Kongreye gelen bir başka öneriyle birlikte ‘Dilek ve Temenniler’ bölümü, ‘Seçim Gündemi’nin önüne alındı.

PEKŞEN’DEN BLOK LİSTE ELEŞTİRİSİ
CHP Trabzon Eski Milletvekili ve PM Üyesi Haluk Pekşen, kongrede yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Pekşen, Blok Listeyi eleştirdi. Oy çokluğu ile kabul edilen Blok Listeyle ilgili konuşan Pekşen, “Burada eller kalktı, eller indi, bir yanlışa hep beraber evet dedik. Blok liste.. Şu anda millet ittifakı diye kamunun önüne çıkıyoruz, ülkemizi kurucu değerler içinde kucaklayalım diyoruz. Anlatıyoruz, bizim ilk kongremizdir Sivas diyoruz. Herkes vardı, herkes el vermişti. 

KENDİMİZİ HAZMEDEMİYORSAK.. 
Bugün başka başka siyasi partilerle ittifaklar kuruyoruz. Ama demokrasiyi kurmak üzere, var olan dünyanın en saygın kurucu partisinde aynı partili daha dün akşam el ele yan yana oturan arkadaşlar ben ilçe yönetimimle il yönetimimle “kusura bakma seninle beraber yönetemem” anlayışıyla blok listeye “Evet” diyoruz. Kendimizi hazmedemiyorsak ülkeyi nasıl kucaklayacağız ben merak ediyorum. Demokrasi kültürü önce evde başlar. Sivil Toplumun her zerresinde demokrasi kültürünü iliklerimize kadar hazmetmek gerekir” dedi. 

HEPİMİZ BİR SÖRLOTH BEKLİYORUZ
Pekşen, sözlerine şu şekilde devam etti: “Hepimiz, bir Sörloth bekliyoruz. Çıksın Erdoğan’ın karşısına ona gol atsın bak neler olacak? Dünyanın bir çok ülkesi bu hataya düşmüştür. Ortak aklı inşa eden bütün ülkeler insanlık tarihinin geleceğine en mutlu toplumlar inşa etmişlerdir. Türkiye’nin siyasi geleceğine, AKP’nin karşısına onlara meydanı dar edecek, üreten bir kadro çıkarmadığımız sürece siyasi iktidarı elde etme şansımızın sıfır olduğunu açıklıkla söylüyorum.  Türkiye’nin geleceği, 70yıldır bize emanet edilmedi. Her defasında buna muhalefet ederek yön vermeye gayret gösterdik. Ama şimdi bu ülkenin yeniden inşası için olmazsa olmaz, tek çıkış yolu CHP iktidarıdır. Trabzon sahaya çıkarsa çok sayıda Shörtloth’ları getirir” diye konuştu.

ORAN: DÜN AKŞAMKİ OYUN VE SONUÇ ŞAMPİYONU BELİRLEDİ
Eski Milletvekili ve önceki dönem Genel Başkan Yardımcılarından Umut Oran, “Trabzon’un ayrı bir özelliği var. Rize, Ordu, Giresun İl Başkanlarım kusura bakmasın ama Trabzon ayrı bir Cumhur9iyet. Bu kente geldiğimde dinamizmi, farklı bir ruhu, aklı, anlayışı hissediyorsunuz. Trabzon’un hakkını teslim etmek gerekiyor. Trabzonspor’un hakkını da teslim etmek gerekiyor. Dün akşam ki oyun ve sonuç şampiyonu belirledi. Bunu Galatasaraylı biri olarak söylüyorum. Galatasaray’da ilk lisansım çıktığında Avni Aker’de, yedek kaleci olarak ilk maça çıktığım yerdir” dedi.

TRABZON TÜRKİYE’YE DEMOKRASİ DERSİ VERİYOR
Oran, “Bugün burada kazanan CHP olacaktır. Bu kongrelerin amacı konuşmak, ortak akıl aramak ve yeni çıkış yolları aramak. 3 adaylı kongrede Trabzon, Türkiye’ye demokrasi anlayışı ve dersini veriyor. Trabzon İl Örgütünü bir kez daha kutluyorum. Bugün Türkiye’de demokrasi ve özgürlüklerin yerlerde süründüğü, dip yaptığını biliyoruz. Biz CHP olarak iktidara aday olarak, kendi partimiz için parti için ve demokrasileri tam olarak işlemeli ve uygulamalıyız. Bugün Trabzon İl Örgütünün yaptığı 3 adaylı yarış bunun göstergesidir. İğneyi başkasına, Çuvaldızı kedimize batıracağız ya özeleştiri yapmamız lazım. 957 İlçe Kongremizden, 600’ünde tek aday gittik”

TRABZON AĞABEY ROLÜNÜ KAYBETTİ
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Milletvekili seçildikten sonra ilk kongrem. Trabzon geçmişi ile bugünü kıyasladığımızda çok şeyler kaybetti. Geçmişte Trabzon, siyasette, sanatta, kültürde hemen her alanda Karadeniz Bölgesinin öncü ve ağabey illerinden biriydi. Maalesef son dönemde bu özelliğini kaybetti. 

AK PARTİ İL BAŞKANI REVİ İLE YAŞADIĞI TARTIŞMA
Trabzon AKP iktidarında, yerel yönetimlerde çok kötü yönetiliyor. Gelen misair arkadaşlarımın bazıları Çömlekçi’yi gördüklerinde, “Bu nedir arkadaş” diyor. Çömlekçi bu haliyle Trabzon’a yakışmıyor. Hepimizin utancı oluyor. Orayı gören bu manzarayı gören, “Bu şehirde yöneticiler yok mu?”  Yöneticiler o utançtan bu şehri kurtarmalı. Gitsinler, Ankara’da, İstanbul’da yeni seçilen bakanlara baksınlar. Terminalin hali ortada. Birkaç gün önce AKP Trabzon İl Başkanı ile bu mihvalde tartışmamız oldu. Sayın İl Başkanı, “Gözleri görmüyor, biz seçildiğimiz günden beri bu şehre hangi sözü vermişsek o sözü yiren getirdik” dedi,  Ben de ona bir cümle söyledim “Çömlekçi” der susar kalırsın. Gerçekten öyle oldu, “Çömlekçi” dedim sayın İl Başkanı söyleyecek söz bulamadı. 

TRABZON’A DOĞALGAZ GELİYOR DİYE SEVİNMİŞTİK.. 
Son 2 ayda 925 bin insanımız iş aramaktan vazgeçmiş. Niye vazgeçmiş.. İş bulamayacağına ikna olmuş. Bunun yanında milyonlarca insanımız iş arıyor. Ama ülkeyi yönetenler, ama siyasi iktidar bizlerin reddetmesine rağmen yasa çıktı. Şu anda Ahlad’ta Sayın Cumhurbaşkanına kışlık saray yapılıyor. Yani bu ülkeyi yönetenleri, işsizlik, yoksulluk, geçim derdi gibi dertleri yok. Onların tek derdi rahat yaşayacakları saraylar. Trabzon’a doğalgaz geldi hep birlikte sevindik. Ama doğalgaz kullananlar biliyor, kira parası kadar doğalgaz geliyor. Bugün dünyanın en pahalı doğalgazını bizler kullanıyoruz.

BAŞKAN ADAYI AKBULUT KONUŞTU

Kongrede son olarak il başkan adayları konuşma yaptı. İlk olarak konuşan başkan adaylarından İbrahim Akbulut, “Bana ve arkadaşlarıma Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon örgütünün yönetim sorumluluğunu emanet ederseniz bütün dahili tartışmaları, herkese kucağımızı açarak bertaraf edeceğiz. Herkes kıymetlidir, herkesin düşüncesi saygındır, herkesin katkısı bizim için vazgeçilmez olacaktır. Her kararımız ve icraatımız istişare yapılarak karşılıklı anlayış neticesinde alınacaktır. Bütün çalışmalarımız önceden belirlenmiş programlara uygun olarak icra edilecektir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin İl Başkanlık binası daha merkezi bir yere taşınacaktır. Bugünkü il merkezimiz yaklaşık 200 kişilik çok amaçlı bir salona dönüştürülerek üyelerimiz ve halkımızın hizmetine sunulacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi İl merkezinde üyelerimiz ve halkımıza hizmet veren bir "Hukuki Danışma Bürosu" faaliyete geçirilecektir. Nöbeti devraldığımızın ertesi günü seçim hazırlıklarına başlayacağız. İlçe başkanlarımızla eş güdümlü olarak sandık kurulu üyelerimizi en kısa zamanda belirleyecek ve eğiteceğiz. Baskın bir genel seçim ihtimaline karşı her türlü tedbirimizi hemen almaya başlayacağız.

BU ŞEHRİ YÖNETENLERİN UYKULARINI KAÇIRACAĞIZ
Yerel siyasette sesimizi yükselteceğiz. Trabzon siyasi arenasını hiç bir zaman boş bırakmayacağız. Hatta hatta iddia ediyorum ki, ben ve arkadaşlarım, bu şehri yönetenlerin uykularını kaçıracağız. Çünkü Trabzon siyaseti bundan böyle yasal ve demokratik eylemlerle taşınacaktır. 

BİZ VARIZ, BİZ BURADAYIZ
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Trabzon'da monotonlaşan ve tıkanan bu çıkmaz durumundan kurtulmasını istiyorsanız, biz varız, biz buradayız. Başarı arıyorsanız, moral arıyorsanız, siyasi rakiplerimize meydan okumak istiyorsanız, biz varız, biz buradayız.  Trabzon'da görevini tam olarak yapan, sonsuz bir dikkatle başarıya odaklanan ve başarabileceğine inananları arıyorsanız, biz varız, biz buradayız.  Yeni bir ekip, yeni oluşum arıyorsanız biz varız, biz buradayız. İdeal bir liste istiyorsanız, biz varız, biz buradayız.

BAŞKA HİÇBİR GÖREVE TALİP OLMAYACAĞIZ
Ömrümüzün önümüzdeki iki yılını Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon örgütünün başarısı için harcayacağız. Başka hiçbir göreve talip olmayacağız. Sizin yüzünüzün gülmesi için gecemizi gündüzümüze katacağız. 
Programlı ve bilinçli çalışacağız. Hedeflerimizi tespit ederek bu hedeflere ulaşmak için çok çalışacağız. Bütün üyelerimiz ve halkımızla bütünleşeceğiz, parti içinde bir birimizle kucaklaşacağız. Üniversitelerle partimiz arasındaki ilişkileri güçlendirerek üyelerimiz ve halkımız için paneller, konferanslar düzenleyeceğiz. Kadın kolları ve gençlik kollarımızın önünü açacak onlara her türlü kolaylığı, yardımı ve desteğimizi sağlayacağız.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ TRABZON’DAN BAŞLAYACAK
Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yürüyüşü Trabzon'dan başlayarak önce Karadeniz Bölgesi'ne sonra da bütün ülkeye yayılacaktır.  Bu iktidar yürüyüşüne en büyük katkıyı Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon yönetimi ve CHP Trabzon camiası olarak biz sağlayacağız. Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin en büyük paydaşlarından biri biz olacağız.  Biz pozitif düşünüyoruz. Geleceğimize umutla bakıyoruz. Ufukta da Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını görüyoruz.  Yarışmacı iki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bizim rengimiz mavidir. Bizim mavimiz Trabzonspor mavisidir. Biz mavi listedeyiz. Desteklerinizi bekliyoruz”

BAŞKAN ADAYI HACISALİHOĞLU: "TRABZON EN ÖNEMLİ KALE"

Başkan adaylarından Ömer Hacısalihoğlu, “CHP ülkemizin en köklü partisidir. Trabzon da ülkemizin en önemli kalesidir. CHP Kuva-i Milliyedir. Anafartalar’dır, Conkbayırı’dır.  Biz kararlı ilkeli çözümlerin partisiyiz.  Biz geleceği boş vaatlerde aramayan çözümlerin partisiyiz. Partimizin Tarihi Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu ile özdeştir. Zorlu günler geçirmekte olan ülkemizin AKP iktidarında yeni maddi ve manevi kazanımlar elde etmeyi bırakın ülkemizi uçurumun eşiğine getirmiştir. Ağır vergiler zamanlar zengin ve yoksul arasındaki uçurum, sosyal patlamalar kurumlara olan güvensizlik, hukuktaki tartışma yaratan kararlar ülkemizdeki vatandaşları baskı altına almıştır. Hayat pahalılığı ve enflasyon artış, işsizlik yükselmiş, devletin iç ve dış borçları ödenemez hale geliştir. Büyüme oranı azalmış, asgari ücret erimiştir.

TRABZON YOKLAR ŞEHRİ OLDU
Belediye işi gönül işi diyenler sayesinde Trabzon yoklar şehri olmuştur. Raylı sistem yok, otogar yok,... 130 Km sahil şeridimiz var denize girecek alanımız yok. Şehir merkezindeki kuruyan ağaçlarını koruyamayan bir yönetim var. Kısaca AKP’nin sözü çok icraati yok. Bu şehirde işsizler var, mahsulü para etmeyen çiftçi var, üniversitesi aile çiftliğine çevirdiği bir rektör ve her şeye muhtaç bir hastane var. 

LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETECEĞİM...
AKP 18 yılına girdi. İstediği gibi bir toplum inşa edemedi ve edemeyecek. Çünkü AKP’nin karşısında nitelikli çoğunluğu elinde bulunduran insanlar var. Başarı yolunda elinden gelenin en iyisini yapacağıma, laf değil iş üreteceğime, ilkeli olacağımıza, liyakat ve adaletten ayrılmayacağımıza hiçbir bahaneye sığınmayacağımıza, canlı diri çalışkan bir örgüt yapısı oluşturacağımıza söz veriyorum. Örgütümüzün büyüdükçe güçlenmeyeceğinden hareketle partiye yeni üye kazandırmak ve 2 yılda 2 bin üye yapmak istiyoruz.

CHP’NİN FERDİ OLDUK
Kongre çalışması neticesinde 18 ilçemize ziyarette bulunduk. Bütün ilçe teşkilatlarının en büyük özlemi dayanışmanın sağlanması, partimizi temsil eden organların bütünleşmesidir. Üyelik kayıt formunun altına imza attığımız ilk gün biz CHP’nin ferdi olduk. Hiçbir demokratik yarış bu büyük ailenin ferdi olan bizleri hasım haline getiremez. Bizler altı oka inanmış, vatanına ve milletine gönülden bağlı, kardeşleriz. Ben ve yönetimde ki arkadaşlarım, ilçe başkanları, ilçe yöneticcileri segi dostluk bağları güçlü şekilde çalışacağız. Birlikte başaracağız birlikte kazanacağız”

GÜZİDE UZUN: BİRLİKTE TARTIŞACAĞIZ

CHP’nin mevcut İl Başkanı ve yeniden aday olan Güzide Uzun ise kongrede son olarak konuştu. Uzun, “13 yılımı bu çatının altında çilekeş örgütümüzle birlikte geçirdik.  CHP’lilik ruhu dayanışmayı, örgütlü mücadeleyi ben değil biz olmayı gerektiriyor. Tek adam ve yaratılan yeni sistem, kimin ne zaman evleneceğinden, kaç çcuk yapacağından, nasıl gülüneceğinden ya da susulacağına karar vermekte, suskun yılgın olmayı öğretmekte. Üzerine ölü toprağı serpilen halkımızı uyarmak en önemli görevimiz olmalıdır. 4,5 Milyona yakın genç ne okumakta ne de çalışmakta. Dünyada 97 ülkenin nüfusundan daha fazla işsiz barındırmaktayız. İstanbul seçimleri vatanını seven tüm dinamiklerin bir araya gelmesiyle kazanılmıştır. Trabzon örgütü olarak bununla gurur duymaktayız. Trabzon’da ne yapacağız. Trabzon kenti ülkenin içinde bulunduğu kaos durumundan fazlasıyla nasibini almıştır. Trabzon’da yaşanan zulmü hepiniz benden çok daha iyi bilmektesiniz. Trabzon denilince ilk akla gelen tarihin derinliklerindeki köküdür.

KTÜ’YE ELEŞTİRİ
65 bin öğrenci barındıran Trabzon kenti, bir üniversiteye sahiptir ancak sadece adı kalmıştır. O 1968’lerde kurulan KTÜ Cumhuriyetine bağlı, vefalı öğretim üyelerinden arındırılmıştır. O nedenle Türkiye’nin en önemli turizm kenti olması gerekirsen deniziden koparılmış, her gün daha çok griye dönen rengiyle, halka halka katledilen doğasıyla içler acısı durumdadır. Doğa ve Çevre Komisyonumuzu daha da güçlendirerek yaşanabilir Trabzon’a kavuşmak için çabamız çok daha fazla olacaktır. 

BİR KÜLTÜR BAŞKENTİ OLMASI GEREKİRKEN.. 
Bir kültür başkenti olması gerekirken Suriyeli, Afganların fazla yerleştirilmesiyle Tıpkı ABD ve Rusya arasına sıkıştırılan ülkemizin seferesini yaşamaktayız. 61 rakamının 2009’dan beri ardına sığınarak halkımızı yerel yöneticilerle oyalamaya devam etmektedirler. Trabzon, taş ocakları, HES’leri, kuruyan dereleriyle ve en son Uzungöl’de yaşanan insanlık trajedisiyle üretimi olmayan kent konumunda.. 

BAŞARIYI TARTIŞIYORUZ
Yaşadığımız her seçimden çıkışta, Trabzon’un tüm örgütü olarak göreceli kavram olan başarıyı tartışıyoruz. Başarıyı yakalayamamanın nedenleri örgütçe tahlil etmek, bahane üretmekten öte daha çok partimize ve örgütümüze sahip çıkarak birlikte başaracağız. Nedenlerin birlikte tartışacağız. Sonuçların farklı olması için çabamızı en üst düzeyde yerine getirerek başaracağız. Trabzon örgütü ön seçimle aday belirlemede başında bulunduğum zamanlarda bu sınavdan başarıyla geçmiştir”

OY KULLANIMINA BAŞLANDI

Konuşmaların ardından oy kullanmaya başlandı.

BAŞKAN ADAYI GÜZİDE UZUN'UN LİSTESİ

CHP Trabzon İl Başkan Adayı Güzide Önsel Uzun'un listesi şu şekilde;

ASIL YÖNETİM KURULU

  • Bayram Acuner
  • İlker Akıncı
  • Zuhal Aydın
  • Ebru Balta Çavdar
  • Naciye Şayan Çelik
  • Arif Çoban
  • Murat Çoban
  • Nejat Süha Dikmen
  • Osman Dilber
  • Nazlı Uslu Gazaz
  • Nurcan Göç
  • Hasan Kamil Kandaz
  • Mustafa Kara
  • Semra Kara
  • Erkan Kurt
  • Enver Toklu
  • Umut Topal
  • Musa Turan
  • Ömer Yavuz
  • Mehmet Yılmaz

TÜM LİSTE İÇİN TIKLAYIN

BAŞKAN ADAYI İBRAHİM AKBULUT'UN LİSTESİ

CHP Trabzon İl Başkan Adayı İbrahim Akbulut’un listesi şu şekilde;

ASIL YÖNETİM KURULU

  • Mehmet Aktaş
  • Gönül Adalı
  • Okan Alemdar
  • Hüseyin Bak
  • Mutafa Boz
  • Sadık Yılmaz Bulut
  • Cemil Bozbaş
  • Berna Yazıcı Çağlar
  • Bülent Gümüştekin
  • Ali Gülyüz
  • Gökhan Hanedan
  • Semra Halkevi
  • İlknur Karaman
  • Hava Elmas Koç
  • Ahmet Koltuk
  • Duygu Mataracı
  • Zarife Sungur
  • Ayhan Şahinler
  • Öner Şen
  • Nergiz Türk

TÜM LİSTE İÇİN TIKLAYIN

BAŞKAN ADAYI ÖMER HACISALİHOĞLU'NUN LİSTESİ

Başkan adayı Ömer Hacısalihoğlu’nun listesi şu şekilde;

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

  • Mehmet Recep Aslantürk
  • Aylin Ayyıldız
  • Gönül Bayraktar
  • Turgay Bayraktar
  • Fikret Çiçek
  • Ünsal Demir
  • Nurcan Demiröz
  • Hamit Eyüpoğlu
  • Erol Fettahoğlu
  • Aynur Güngör
  • Kabil Güven
  • Sunay Kurtoğlu
  • Cemile Mollamehmetoğlu
  • Emin Özkan
  • Umut Özkarabekir
  • Nevin Svaş
  • Yüksek Şimşek
  • Mustafa Şişman
  • Akif Yılmaz
  • Bayram Yılmaz

TÜM LİSTE İÇİN TIKLAYIN