61SAAT HABER SERVİSİ

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan Trabzon’da AK Partili Milletvekillerini ve AK Partili yöneticileri zan altında bırakacak önemli açıklamalar yaptı

Trabzon’da yaşanan afiş krizi ile ilgili görüşlerini aldığımız CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan 61saat.com’a Trabzon ve Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Karan Yolsuzlukla mücadele haftası nedeniyle asılan afişin işyeri sahibine yapılan bazı baskılar nedeniyle sökmek zorunda kaldıklarını kaydederek ‘Olsun biz de parti binamıza astık. Ama bu iş böyle olmaz. Böyle demokrasi olmazı’ dedi.

Trabzon ve Türkiye gündemine de değinen CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, son 12 yılda Trabzon halkının her geçen gün yomsullaştığını, bunun karşılığnıda AK Parti’de aktif yöneticilik yapanların ise kat kat zenginleştiğini belirterek ‘Bu Millete yaptıkları hırsızlığı, yolsuzluğu unutturmaya çalışıyorlar. Ama biz unutmayacağız. O yüzde 71’ler, hedef koydukları yüzde 80’ler hayal. Bu filmin sonunu Haziran ayındaki genel seçimlerde hep birlikte göreceğiz. AK Parti bu seçimlerde büyük bir hezimete uğrayacaktır’ dedi.

Karan Trabzon milletvekillerine de yüklenerek ‘Bugün sokağa çıkın milletvekillerinin adını sorun ikisini zor tanıyor halkımız. Milletvekilleri sokakta gezemez oldu. Yazık değil mi bu şehir bunlara 270 bin oy verdi. Ama bunun hesabını soracağız. Genel seçim sürecinde soracağız’ şeklinde konuştu.