61SAAT HABER SERVİSİ - Vatandaşların hizmetin yetersizliğinden şikayet ettiğini ifade eden Hacısalihoğlu, “Diyaliz hastalarımız haftanın 3 günü Akçaabat ‘a taşınmak zorundalar diye isyan eden vatandaş  nüfusumuz  az diye buna reva görünüyoruz diyor. 
Ilçenin kalkınması için bir fakülte binasını Düzköy’e çok mu gördüler diye serzenişte bulunan vatandaşlar  veterinerlik fakültesi için talepte bulunuyor. 
Çöp ve su sorunundan bıkan  halk,  “yollarımız kötü, malzeme dökün diyoruz “kamyon yok” diyorlar.  Ancak belediyenin kamyonlarını  HES inşaatına kiralıyorlar. Öncelik halk mıdır, HES inşaatı mıdır?” diyen vatandaş  “uygulama yasal olsa da doğru değil bizi çamura mahkum ettiler” diyor.
Çal Mağarasının, bölge turizmi  için önemini  hepimiz biliyoruz, ancak tur  otobüslerinin  rahat ulaşabilmesi için yolumuz yok.  Ziyaretçilerin ihtiyaçlarını  karşılayacak yeterli tesis  yok.
Secim öncesi “Sidiksa’yı ,Çal’ı Düzköy’ü  yatırıma boğacağız” diyenlere sesleniyorum  bu sesler kulak verin” ifadelerini kullandı.