61SAAT HABER SERVİSİ-Edinilen bilgiye göre olay Trabzon'un Aydınlıkevler Mahallesinde meydana geldi. Kocası O.K. ile Aydınlıkevler Mahallesin de ikimatende yaşayan S.K. polise verdiği ifade de evde tek başına olduğu sırada ikamet zilinin çalındığını kapıyı açtığında tanımadığı bir kişinin kocasını sorduğun söyledi. Kocasının evde olmadığını şahsa söylediğini ifade eden S.K. daha sonra bu şahsın kendisine silah gösterdiğini "Onunla yalnız görüşeceğim onunla işim var" diyerek bölgeden ayrıldığını kaydetti. 
Aradan bir süre geçtikten sonra yine evde tek başına olduğu sırada bu kez farklı bir şahsın evin kapısını zorla kırarak kendisini darp ettiğini ifade eden S.K. şahsın hakaret ettikten sonra "Sizin Azrailiniz olacağım, ben yine geleceğim" diyerek tehdit edip uzaklaştığını kaydetti. 
Eşine her iki olayı da anlattığında ilk şahsı tanımadığını ikinci şahsı ise tanadığını öğrendiğini kaydeden S.K. olayla ilgili şahıslardan davacı ve şikayetçi oldu. 
Koca O.K. ise yaklaşık 9-10 yıl önce Trabzon dışında medana gelen bir cinayet davasında tanıklık yaptığını olayın bu nedenle kaynaklanmış olabileceğini, ifade ederek şahıslarda davacı ve şikayetçi oldu. 

KAYNAK: 61SAAT.COM