Trabzon Ortahisar  Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, Sayvan,Yeşilvadi ve Pınaraltı Mahallelerini  ziyaret ederek, belediye ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ortahisar Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Yardımcısı Çoban'a köylerinin eksikleri ile ilgili taleplerini iletti.
   
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, Sayvan,Yeşilvadi ve Pınaraltı Mahallelerini ziyaret etti.Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla biraraya gelen.

Başkan Yardımcısı Çoban, Mahalleli ile sohbet etti onların sorunlarını eksikleri ile ilgili taleplerini dinledi. Trabzon'un büyükşehir olmasının ardından Merkez'e bağlı belde ve köylerin mahalle statüsüne geçmesiyle kendilerine bağlandığını ve buralara hizmet götürmeye başladıklarını belirten Kemal Çoban,"  Birinci önceliğimiz sıkıntılı ve acil olan işler olacaktır.Hizmetlerimiz artarak devam edecektir,bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın

.Periyodik olarak mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.Telefonum yirmi dört saat açıktır isteyen vatandaşımız bana ulaşabilir ve sorunlarını aktarabilir"dedi.
   
Günü mahallelerde incelemelerle geçiren Kemal Çoban'a  mahalle sakinleri büyük ilgi göstererek kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi'de ihmal etmedi.