Bayan Kızılcık, hafta sonu ilk olarak yuvadaki çocuklarla Beşirli’de bulunan yürüyüş parkurunda bir araya geldi. Yuvada bulunan çocukların sadece eğitimlerine değil, sosyal gelişimlerine de önem verdiklerini belirten Bayan Kızılcık, “Bu hafta sonu çocuklarımız ile sahilde yürüyüş gerçekleştirmek istedik. Onlarla birlikte hem spor yaptık, hem eğlendik. Çocuklarımızda bu etkinlikten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Onların mutlu olması bizim tek dileğimiz. Yavrularımızın eğitiminin yanında, sosyal gelişimlerine de son derece önem veriyoruz” dedi. Çocuklarla birlikte sahilde yürüyen Bayan Kızılcık, sağlıklı yaşam için sporun çok önemli olduğunu da ifade etti.



Bayan Kızılcık çocuklar ile daha sonra Forum Alışveriş Merkezi’nde bulunan buz pateni pistinde buluştu. Buz pateni pistinde gönüllerince eğlenen çocukları izleyen Bayan Kızılcık, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Çocukların mutluluğunun her şeye değer olduğunu ifade eden Bayan Kızılcık, “Yavrularımızın buz pateni pistinde yaşadıkları sevince ortak olmak beni de mutlu etti. Yavrularımızın eğitimde olan başarılarının sosyal hayatta da sürmesini istiyoruz. Burada bulunan yavrularımızın gelecekte ülkemizin yönetilmesinde söz sahibi olacaklar. Onların en iyi şekilde yetişerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlamalarını istiyoruz. Yavrularımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.