AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam ediyor. İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yürütülen proje ile Maçka İlçesi Konaklar İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan çocuklar için karne hediyesi olarak atkı, bere ve eldiven bere verildi. Etkinlikte çocuklar palyaço ile çok eğlenceli vakit geçirirken mutlulukları gözlerinden okundu. Maçka Konaklar İlkokul ve Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, AK Parti Maçka Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çoban ve AK Parti Kadın Kolları İl Yöneticileri katıldı.

Çocuklara karne hediyesi niteliğinde bir etkinlik düzenlediklerini belirten AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu “ Çocuklarımızı mutlu etmek için kadınlarımız tarafından temin edilen ve örülen atkı ve berelerle küçük de olsa bir katkı sağlamak istedik. Öğrencilerimiz için palyaço ve müzik eşliğinde çok güzel ve eğlenceli vakit geçirecekleri bir hatıra oldu. İl merkezinden uzakta olmasını özellikle seçtiğimiz Konaklar okulumuzda çocuklarımızla geçirdiğimiz zaman dilimi çok özel ve huzur vericiydi “dedi.

İl Kadın Kolları olarak sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam edeceklerini ifade eden Ayvazoğlu “Sosyal sorumluluk projeleri hem şehrimiz hem de ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Sosyal sorumluluk hissetmektir, paylaşmaktır. Bizler toplumumuzun paylaşım ve sevgi kültürünü yaşatmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve topluma örnek olmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu.