Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon, sömestr tatilinde çocukları Temel Reis ve arkadaşları ile buluşturdu. Trabzon’da ilk defa gerçekleştirilen Temel Reis temalı etkinlikler miniklerden büyük ilgi gördü. 27 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliklere yoğun bir katılım gösteren minikler alışveriş merkezini hınca hınç doldurdu.

 Temel Reis, Safinaz ve Kabasakal karakterleri ile gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri, ıspanak kutusu ve gemici düğümlerinin öğrenildiği bileklik atölyesi, miniklerin kollarına yaptırdıkları çapa dövmesi ve ardından girilen aşk tüneli oyunları ve Temel Reis güç oyunu ve hafta sonları Temel Reis ile tanışma imkanı bulan minik ziyaretçiler sömestr boyunca Forum Trabzon’da keyifli saatler geçirdiler.

 Sömestr boyunca katıldıkları etkinliklerde hem eğlenen hem de el becerilerini geliştirme fırsatı bulan minikler, yeni okul dönemi öncesi enerji depoladılar. Çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinlikler ile çocukların gözdesi olan Forum Trabzon, çocuklara özel gerçekleştirdiği etkinliklerine 2016 yılı içerisinde devam edecek.