AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Ağrı 1970 ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasında oynanan Bal Ligi’nden 3. Lig’e yükselme Play-Off karşılaşması için Trabzon’a gelen AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve beraberindeki heyeti ağırladı. İyi bir Trabzonspor taraftarı olan Çelebi’ye önce bordo mavili kulübün zaferleri ile dolu şanlı müzesini gezdiren Milletvekili Cora, ardından da heyet ile birlikte Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler. Karşılıklı hediyeleşmenin yaşandığı ziyaretin ardından Cora ve Ağrı heyeti, Ağrı 1970 ile Malatya Yeşilyurt Belediye arasından Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı izledi. Trabzon Milletvekili Cora, Ağrı Milletvekili Çelebi ve beraberindeki heyet ile birlikte takımlarına destek vermek için Trabzon’a gelen Ağrılı taraftarlar iftarı Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinliği alanında yaptı. 

TRABZON’DA AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve beraberindeki heyet ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Birlikte görev yapmaktan onur duyduğum milletvekilimiz Sayın Ekrem Çelebi’nin şehrimize gelmelerine büyük memnuniyet duyuyoruz. Trabzon tarih, kültür, sanat ve spor şehri. Milletvekilimiz ile birlikte Trabzonspor’umuzun şanlı zaferlerle dolu müzemizi gezdik. ASKF’yi ziyaret ettik, müsabakayı izledik ve mütevazı soframızda birlikte orucumuzu açtık. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile Ramazan’ın manevi ortamında birlikte olduk. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bizi bölmeye çalışan düşmanlarımıza fırsat vermesin. Birlikte bayrama kavuşmayı nasip eylesin. Bu arada Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 1-0 yenilen Ağrıspor’a bir sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum. 3. Lig’e yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SALİH CORA TRABZON’UN ÇIKARDIĞI ENDER SİYASETÇİLERDEN
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi de misafirperverliği için Milletvekili Cora’ya ve Trabzonlulara teşekkür ederken, “Milletvekilimiz Salih Cora bey ile Plan ve Bütçe Komisyonu’nda da beraber çalışıyoruz. Salih Bey’le gurur duyuyoruz. Son yıllarda Trabzon’un çıkardığı ender siyasetçilerden birisi kendisi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Bey ile Van Valiliği’nden tanışıyoruz. Kendisi burada değil ama telefonda görüştük. Bizimle çok ilgilendiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

TRABZONSPOR’UN MAÇLARINIZ İZLEMEK İÇİN BURAYA GELİRDİK
Trabzonsporlu olduğunu da vurgulayan Çelebi şunları söyledi: “Hem Ağrıspor hem de Trabzonspor’u seviyoruz. Trabzon çok büyük bir kent. Tarih yazdığı yıllarda Trabzonspor’un müsabakasını izlemek için Trabzon’a gelirdik. İskenderpaşa camiinde uyuyup, maçı izler, geri dönerdik. Şimdi geldik, müzeyi gezdik, o günleri andık. O dönemler Trabzonspor tek yabancı oynatmayan takımdı. Anadolu’nun Trabzonspor sempatisi vardı. Anadolu bir bütündür. Trabzonspor ile Ağrıspor’un kardeş kulüp olmasını çok istiyoruz. Bu bağlamda Ağrı’da Trabzonspor’u ağırlamaktan onur duyarız. Ağrı’da çok sayıda Trabzonspor taraftarı var.”