AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir açıklama yaptı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir açıklama yayınlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Kamuoyunun tarafsız ve şeffaf bir şekilde hadiselerden haberdar olması özgür ve bağımsız gazeteciler sayesindedir.” dedi.

Gazetecilerin çok önemli bir görev ifa ettilerine vurgu yapan Salih Cora, “İletişim imkanlarının hızla geliştiği günümüzde haberleşme araçlarının doğru ve etkili kullanmanın önemi her geçen gün artmaktadır. Basın mensuplarımız ve medya kuruluşları küresel şer odakları ile terör örgütlerinin karşısında durup, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaları milletimizle bir ve beraber olduğunun açık bir kanıtıdır.” ifadelerini kullandı.

Salih Cora açıklamasını şu sözlerle bitirdi:

“Bilhassa tarihte eşi görülmemiş 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde milletinin yanında duran, gerçekleri tarafsız bir şekilde paylaşan, inisiyatif alan gazetecilerimizi aziz milletimiz asla unutmayacaktır. Günün fotoğrafını çeken, dünü ve günü yarınlara doğru bir şekilde aktaran, kılıçla kalkanla fethedilen topraklarımızı kalemle kelamla savunan saygın gazetecilerimizin günü kutlu olsun.”