AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Salih Cora, “İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Ortahisar Meclis Üyeliği gibi görevlerde bulunan değerli kardeşime bu yeni ve önemli görevinde de başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin, mahcup eylemesin” dedi.
KTÜ ŞEHRİMİZİN TAŞIYICI KOLONUDUR
Ardından KTÜ’nün 64. Kuruluş yıldönümü ve doktorantların mezuniyet törenine katılan Cora, 2019 yılı Akademik ve Doktora ödüllerini takdim etti. KTÜ’nün, Anadolu’da kurulan ilk üniversite olduğuna vurgu yapan Milletvekili Salih Cora şunları söyledi: “KTÜ, bünyesinden altı ayrı üniversite kurulmasına rağmen büyüklüğünden ve özgül ağırlığından hiçbirşey kaybetmemiş bir üniversitedir. Şehrimizin en önemli değeri, en güçlü markasıdır. Şehrin
İlim, bilim, sosyal ve kültürel alanda taşıyıcı kolonudur. En önemli yön göstericisi ve rehberidir. Üniversitemizin bu tarihsel serüveninde başarı meşalesini daima yukarılara taşıyan kıymetli akademisyenlerimiz ve her biri gönül elçisi olan KTÜ mezunlarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”