Milletvekili Cora, yaptıkları görüşme ile ilgili olarak, “Ortak sorunlara birlikte çözüm getirmek için istişare eyledik. Bölgesel taleplerin değerlendirilmesini, sürecini ve takibini görüştük. İşte birliği ve gönülden birlikteliği tercih ederek samimiyetle çalışmaya ve milletimize hizmete devam edeceğiz” dedi.

Adlı’dan Düzköy için yatırım talebi

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ile birlikte Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı’yı ziyaret etti. Milletvekili Cora Tapu Kadastro Genel Müdürü Adlı’ya, Düzköy ilçesinde kadastro çalışması yapılmayan mahallelerle ile ilgili yatırım talebini ilettiklerini söyledi.

Ali Aydın ile Suver’i ziyaret ettiler

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevine atanan Köprübaşılı Hasan Suver'i ziyaret etti. Cora gerçekleştirdikleri ziyarette Hasan Suver’e Köprübaşı ilçesiyle ilgili projeler hakkında bilgilendirdiklerini ifade ederek, “Değerli Bakan Yardımcımıza görevinde başarılar dileriz” dedi.