AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Hosein Saberi'yi ziyaret etti. Milletvekili Cora, ziyarette İran ile Türkiye ve Trabzon arasındaki ilişkileri değerlendirdiklerini ifade ederek, “İran ile ticari ve kültürel ilişkilerimiz noktasında gerek şehrimizin gerekse ülkemizin tarihsel bir müktesebatı bulunmaktadır. Bu ilişkileri geliştirmeli ve bu bağı daha da güçlendirmeliyiz. Keza Trabzon, Asya’nın Avrupa’ya açılan deniz kapısı, stratejik bir noktasıdır. Çok önemli ticari bir güzergahtır. Sayın Başkonsolosumuza olumlu, duyarlı, samimi ve dostane yaklaşımı için teşekkür ediyoruz. Trabzon’daki görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Taleplerinin takipçisiyiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nu ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ettiler. Beşikdüzü OSB ikinci etap altyapı çalışmaları için göndermiş oldukları ödenek sonucunda yapılan yatırımın tamamlanmak üzere olduğunu belirten Milletvekili Cora, “OSB yönetiminin talep ettiği (doğalgaz ve ulaşım) sorunlarının çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde takipçisi olacağız” dedi.

ÜRETEN, İSTİHDAM SAĞLAYAN HERKESİN YANINDAYIZ
Beşikdüzü OSB’nin Büyükliman yöresinin yüz akı olduğunu da ifade eden Cora, “Bölgede yaklaşık olarak 22 firma aktif olarak faaliyet göstermekte, 1000'e yakın kişi istihdam edilmektedir. Tam kapasite olarak faaliyete başladığında bu rakam daha da yukarılara çıkacaktır. Üreten, istihdam sağlayan herkesin yanındayız. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.