61 SAAT HABER SERVİSİ

Ak Parti Rize İl Başkanlığı ve çevre illerdeki kongreler için bölgemize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın uçağı Trabzona indi.

Trabzon’da vatandaşlara seslenen Erdoğan “Bildiğiniz gibi yarın Rize il kongremizi yapıp bazı yatırımları gezeceğim. Ondan sonra Bayburt ve Gümüşhane gideceğim. Ondan sonrada Eğer ailesi müsaitse Eren’imizin ailesini ziyaret edeceğim. Herhangi bir hazırlık olmadan burada nasıl olduysa tutup geldiniz.  Teşekkür ediyorum.” dedi.

TRABZON FARKLI BİR DERS VERECEK!

Sigara içen birini gören Erdoğan “Sigarayı bırak da sigara yakışmıyor onu at da” dedi. Erdoğan “Büyükşehirlere geçtiğimizde Trabzon il kongresine geleceğim. Ve Trabzon il kongresinde siz hemşerilerimizle bir arada olacağız. O zaman farklı bir heyecanı yaşatacağız. Artık önümüzde 2019 Martı ve Kasımı var hep beraber gerek Mart gerekse Kasım seçimlerine çok güçlü bir şekilde hazırlamamız lazım. Ben inanıyorum ki Trabzon bu defa çok farklı bir ders verecek.”

BÖLÜCÜLER TRABZON'A GİREMEDİ!

“Trabzon’un bir özelliği var. Hep tek bayrak, tek millet, tek vatan oldu. Bölücüler Trabzon’a giremedi. Bayrağımıza leke sürmek isteyenler Trabzon’a giremedi. Yok parelelmiş oymuş buymuş diyenler Trabzon’a gireremedi. Bizim rabiamız var. Tek bayrak, tek millet, tek vatan. Bunu anlamayanlarda olabilir. Varsın anlamasınlar. “