TÜGVA Trabzon İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak gittiği Ankara’da, sırasıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) İsmail Kahraman, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı ziyaret ettiler.

BAKAN SOYLU’DAN TÜGVA’YA TAM DESTEK

İçişleri Bakanlığı ziyaretinde Bakan Soylu, gençlerin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Soylu, “Trabzon’daki gençlerimizin böylesine organize olması, bir araya gelmesi ülkemin hedefleri açısından son derece önemlidir. Yapılacak çalışmalarla daha çok gencimize ulaşmalı ve onlara da sahip çıkmalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti iktidarı ile Türkiye çağ atlamıştır. Bunu Sayın Erdoğan’ın sayesinde başarmıştır. Onun gençlere güvenini hepiniz biliyorsunuz. Seçme ve seçilme yaşını 30’dan 18’e düşürerek gençlere verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuştur. Gençlerimizin de kendini sürekli yenilemesi ve geliştirmesi gerekiyor. Ülkemiz için, milletimiz için çalışmalar ortaya koyması lazım. TÜGVA bu anlamda önemli bir görev üstleniyor” açıklamalarında bulundu.

TÜGVA Trabzon İl Temsilcisi Osman Ergün, kendilerini çok iyi şekilde ağırlayan ve tavsiyelerde bulunan Bakan Soylu’ya teşekkür etti. Ziyaret çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son bulurken Bakan Soylu TÜGVA Trabzon teşkilatının üyelerini kapıya kadar uğurladı.

MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN’DAN ÖVGÜ

Bakan Soylu’nun ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile TBMM’de bir araya gelen TÜGVA Trabzon İl Teşkilatı, Kahraman’ın övgüleriyle karşılaştı. Kahraman TÜGVA Trabzon’a yaptığı nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederek, Gazi Meclis’in geleceğinin gençler olduğunu, yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini ve son derece beğendiklerini ifade etti.

Kahraman’ın ardından AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı ziyaret eden TÜGVA Trabzon İl Temsilcileri öğle yemeğinde bir araya geldi, ardından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminde F-16’lar ile bombalanan meclis bahçesini gezdi. Yavuz ve Cora TÜGVA Trabzon ile TBMM bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.