Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Özkoç’u çok sert sözlerle eleştirdi.

HAYDAR REVİ: Ülkemizin tam manasıyla varoluş mücadelesi verdiği bu günlerde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarfeden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır

ADNAN GÜNNAR: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın @RTErdogan’a yönelik çirkin ve bir Milletvekiline yakışmayan hakaretler içeren konuşmalarından dolayı CHP'nin Grup Başkanvekili Engin ÖZKOÇ'u esefle kınıyorum. 
Allah islah eylesin.

MUHAMMET BALTA: Ülkesi için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a iftiralar atan ve bir Milletvekilline yakışmayan hakaretler içeren konuşmalarından dolayı CHP'nin Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u esefle kınıyorum.

SALİH CORA: Kendi İfadesi ile Türkiye‘de bir bu eksikti . O da Kılıçdaroğlu ile tamamlandı . Namussuz siyaset!

BAHAR AYVAZOĞLU: Küfürle hakaretle yol almaya çalışmak siyasetçilerin değil provokatörlerin işidir.İdlib'te ne bekliyorlardı da olmadı. Engin Özkoç'u bugün bu şekilde sahne almaya iten talimat ne?
Dikkat edin,o açıklamayı yapmasının ardından da genel kurula giriyor?
Herşey planlı. Hesabı sorulacak

MURAT ZORLUOĞLU: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak hakaretleri sıralayan malum kişiyi kınıyor ve “edep ya hu” diyorum.

AHMET METİN GENÇ: Kalbi nasır tutanın, devletine kin kusanın her hâlinden ihanet akar. Gazi Meclis çatısı altında, Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı hadsiz ve edepsiz sözler sarfeden CHP milletvekili hem milletimize hem de yargıya hesap verecektir.

TEMEL ALTUNBAŞ: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin hareketler içeren ve ihanete varan konuşmalarından dolayı CHP'nin Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u esefle kınıyorum. 
Yolunu şaşırmış, dili şeytanlaşmış olanları sen ıslah eyle Allah’ım!