61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER

Trabzon’da Atatürk Alanında toplu açılış ve miting programı yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anayasa Değişiklikleri ile ilgili halkı bilgilendirecek. 

TAM 57 PROJE
16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Trabzon’da tam 57 projenin açılışını gerçekleştirecek.

568 MİLYON TL DEĞERİNDE AÇLIŞ

Büyükşehir Belediye, Akçaabat, Çaykara, Sürmene, Tonya, Başbakanlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığ ve  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yaptığı 568 Milyon 545 Bin 576 TL’lik 57 projenin açılış törenlerini yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum için “evet” oyu isteyecek.

HATIRALARINI TAZELEYECEK

Tamamı Trabzon Büyükşehir Belediye bütçesinden finanse edilerek Trabzon’a kazandırılan Meydan Parkı II. Etabının da açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan restore edilmiş eski Belediye Binasında hatıralarını tazeleyecek.
 
Hatırlanacağı üzere 2001 yılında sonra şiir okuğu gerekçesi ile cezaevine giren Cumhurbaşkanı Erdoğan cezaevine gitmeden hemen önce Restorasyonu gerçekleşen eski Belediye binasına dönemin Belediye Başkanı Asım Aykan ile balkona çıkmış burada halka hitap etmişti.

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TRABZON'DA 
AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİ YERLER