Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine hızlı bir şekilde başlayan ve yaptığı atama ile görev değişiklikleri ile dikkat çeken Murat Zorluoğlu, “Kolları sıvadık, çalışmalara başladık. Sorunları iyi biliyoruz. Önce liyakatli bir ekip kurup, yol haritamızı çizeceğiz. Trabzon’u hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Belediye Meclisinin ilk gün ki oturumu sırasında kendisini arayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmeyi açıkladı. Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la belediye çalışmaları ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtirken ilginç bir detayı daha paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diğer konuların yanında Trabzon ziyaretinde her defasında gündemini oluşturan Değirmendere’de ki Çimento Fabrikasını yine sorduğunu belirten Zorluoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız çimento fabrikasının sökümünde çalışmaların ne durumda olduğunu bizzat sordu” dedi. Erdoğan’ın çimento hassasiyeti çalışmaların daha da hızlanması gerektiğini ortaya koydu. (Sonnokta)