61SAAT HABER SERVİSİ - 31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon’a geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 16:00’da  tarihi Belediye Binası önünde düzenlenecek miting için, Atatürk Alanı Meydan Parkında tüm hazırlıklar tamamlandı. 
Alan, Türk Bayrakları ile süslenirken, AK Parti İl Başkanlığı ve Meydan Parkı’nın içerisinde ise AK Parti bayrakları asıldı. 
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alan bariyerlerle kısım kısım kapatılırken vatandaşların geçişi için de yerler ayrılmış durumda.
Alana bakıldığında ise geçmiş mitinglere nazaran en dikkat çeken nokta bu kez sadece 1 afişin bulunması. Daha önceden Tarihi Belediye Binası ve çevresi komple afişlerle süslenirken şimdi sadece Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun afişinin asıldığı görüldü. 
Bu afişte ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Trabzon sizlerin desteğiyle gelişiyor ve büyüyor” yazılarak yapılan bir çok projenin ise fotoğrafı koyuldu. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon ve Rize’de düzenleyeceği miting öncesinde ise devletin üst düzey isimleri de şehre gelmeye başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün TBMM Eski Başkanı Mustafa Kahraman’da bugün Trabzon’a geldi...