AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Eski Teşkilat Başkan Yardımcısı Aykut Mert Esin Solak ile dünya evine girdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in nikahı kıydığı,  çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Muhammet Balta,  AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş , AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İsa Sinan Göktaş, Mehmet Karaoğlu, Muhammed Fatih Gök ve Esma, Zeynep Akdoğan yaptılar.  Nikaha katılanlar arasında AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya da vardı.

İlk düğün hediyeleri Kuran-ı Kerim oldu

Nikahı kıyan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını Adnan Günnar'a uzatarak geline mi damata mı verilmesi kararını Trabzon milletvekiline bıraktı. Günnar ise gelin hanımın evin reisi olacağını temenni ederek evlilik cüzdanını geline verdi. Daha sonra genç çifte ilk hediyelerini vermek istediğini söyleyen Genç, bir Kuran-ı kerim i çifte hediye etmesi üzerine Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'ya uzattı. Böylelikle kutsal kitabımız genç çiftin ilk düğün hediyesi oldu.
61saat.com ailesi olarak Aykut-Esin Mert çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlardan tebrik

Nikah töreninin kıyılmasının ardından tebrikler okundu. Çifte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tebriklerini ilettiler. Eski AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, MKYK Üyesi Fatih Şahin, İstanbul Milletvekili, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş da düğüne tebrik mesajlarını gönderen isimler arasındaydı.