Trabzon’da kardeşi tarafından bıçaklanarak katledilen Azerbaycan uyruklu Gülhanım Gaziyeva’nın oğlu Zaur Gaziyev, “Dayı bildiğim insan resmen canavarmış” dedi.

PARA MESELESİ

Trabzon’da Azerbaycan uyruklu Gülhanım Gaziyeva isimli kadının bıçaklanarak öldürülmesinin ardından da şok iddialar ortaya atıldı. Azerbaycan’da yaşayan ve parası bittikçe Türkiye’ye ablasının yanına gelen yanına gelen Elekber Gaziyev’in bu kez ülkeye giriş yaptığı gün Trabzon’daki ablasını aradığı iddia edildi.

GÖĞSÜNE SAPLADI

Kardeşi geleceği için yemek hazırlayan Gülhanım Gaziyev gelen kardeşine kapıyı açarak onu içeri davet etti. Ancak kardeş Ekber Gaziyeva her zaman olduğu gibi
ablasından para istedi. Bu kez ablasından ‘Para yok’ cevabını alan Elekber Gaziyev’in cebinden çıkardığı bıçağı Gülhanım Gaziyeva’nın göğsüne sapladığı öğrenildi.

POLİS BULACAK

5 bıçak darbesiyle katledilen ve kolundaki künye ile boynunda ki kolyesi çalınan Gülhanım Gaziyeva’nın oğlu Zaur Gaziyev ise yaşanan duruma isyan etti. Gaziyev, “ Ben onu dayım bilirdim ancak o bir canavarmış. Bir insan kardeşine yemek yaptırıp, sonra onu nasıl öldürür? Polis bu canavarı bir an önce yakalamalı” ifadelerini kulandı.

KARADENİZ