Demeli “Biz Milliyetçi Hareket Partisi’ne ne kadar kırılırsak kırılalım yine partimizin içinde kalıp hukuksal mücadelemize devam edeceğiz. Bu davadan dönüş yok” dedi.

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Sonnokta gazetesinde yer alan habere göre : Ankara 3 Asliye Hukuk Mahkemesi MHP’nin 19 Haziran 2016’da yapılan olağanüst genel kurulunun iptaline bu genel kurulda alınan tüm kararların yokluğunun tespitine karar vermesinin ardından MHP Trabzon eski il başkanı ve üst kurul delegesi Muammer Demeli önemli açıklamalarda bulundu. Demeli, mahkeme kararını değerlendirerek “Biz MHP’ye ne kadar kırılırsak kırılalım yine partimizin içinde kalıp hukuksal mücadelemize devam edeceğiz. Tüzüğümüzün bize verdiği yetkleri sonuna kadar parti içi muhalefetimize devam edeceğiz” dedi. 

YENİ PARTİYE VETO

MHP’nin içerisindeki muhalif kanadın yeni parti kurulacağı iddialarına da cevap veren Demeli “bunu zaman gösterecek. Eğer yeni kurulacaksa da hayırlı olsun diyorum. Ama ben şahsım olarak şunu söylüyorum. Ne olursa olsun kurulacak olan partinin adı ne olursa olsun kim kurarsa kursun onun yanında olmam mümkün de değil. Benim kimliğim MHP’lidir. Ben MHP’den atılana kadar MHP’nin içerisinde olacağım. Açık söylüyorum. Mücadeleme de buradan devam ederim” diye konuştu.

Karadeniz'de Sonnokta - Hüseyin Terzi