Trabzon’u karış karış gezeceğiz, davamızı anlatacağız diyen Başkan Adayı Şılbır; ‘’Size hizmet etmek boynumun borcudur, bunun için gece gündüz çalışacağım.’’ Dedi. Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır seçim çalışmalarına hız kattı. Her gün farklı bir noktada vatandaşlarla buluşmaya devam eden Şılbır bu kez Çaykara’da idi.


ÇAYKARA ŞILBIR’I KUCAKLADI
Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Demokrat Parti Çaykara İlçe Başkanı ile birlikte toplantı yaptıktan sonra çevre esnafı ziyaret etmek için sahaya indi. Vatandaşın güler yüzü ve kucaklamasıyla karşılaşan Başkan Adayı Şılbır; ‘’Çaykara Demokrat Parti’nin kalesidir, eskiden olduğu gibi bugünde partilerine sahip çıkacaklar, her kesimin olduğu gibi Çaykara’nın da desteğini istiyoruz.’’ Dedi. Çaykara’lı vatandaşlar Başkan Adayı Şılbır’a dertlerini anlattılar. Vatandaşlar; ‘’Bizler sadece Çaykara olarak değil, Türkiye olarak mağdur bir durumdayız. Siyasiler koltuklarından inip sadece seçimden seçime yanımıza geliyor, hal hatır soruyor sonra koltuklarına geri dönüyorlar. Halkın sizin gibi içimizden birine ihtiyacı var. Bu ülke yıkılmaya yüz tutmuş olsa bile umudumuz var, Demokrat Parti var, Allah yolunuzu açık etsin, sizinleyiz.’’ dediler.


BÜROKRASİ DEĞİL, TÜCCAR İŞİ!
Çaykara’da seçim çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır; ‘’Sayın Murat Zorluoğlu bizlere soruyormuş suyu nasıl %30 azaltacaksınız diye. Bu tüccar işidir, bürokrat işi değil. Hesap kitaptan, kârdan ve zarardan ticareti bilen adam anlar, koltukta oturan adam değil. Göreve başladığımız gün kendisine gerekli açıklamaları yapacağım.’’ dedi.