MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş ÇelenK Anneler Günü sebebi ile bir açıklama yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerimizin bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanması hepimizi çok mutlu etmektedir. Cömertliğin, karşılık gözetmeden vermenin ve sabrın sembolü olan annelerimiz, aynı zamanda gelecek nesillerinde hazırlayıcısıdır. Çocukların yetişme çağında aldıkları eğitimin, olgunluktaki davranışları yakından etkilediği herkesin malumudur. Bu gerçek doğrultusunda annelerimizin önemi bir kat daha artmaktadır. Kendine güvenen , milli ve manevi değerlere sahip nesiller, ancak  eli öpülesi annelerimizin gayretleriyle oluşacaktır. 
 sevgi ve merhametin, şefkat ve ilginin temsilcileri olan annelerimizin haklarını ödemenin kolay olmadığı da herkesçe bilinmelidir. Türk tarihin her döneminde, aziz milletimizin bağımsız olabilmesi ve varlığını devam ettirebilmesi için canından vazgeçen kahramanlarımızın da anneleri olduğu göz önüne alındığında, geleceğe yönelik umutlu olmamız gerektiği hepimizin malumudur. 
Bu duygularla ; başta bu vatan için gözünü kırpmadan şehit olan evlatlarımızın anneleri olmak üzere , bütün annelerimizin bu güzel gününü en içten duygularımla kutluyorum.