61SAAT HABER SERVİSİ - Aynı zamanda Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Mali Saymanı olan Şişko, önümüzdeki hafta Bursa bölge müdürü olarak görevini devralacak. 

Yeni yapılanmaya giden genç ve dinamik bir ekip ile yayın hayatına devam eden DHA’da Trabzon Bölge Müdürlüğünün yakaladığı başarı tüm bürolara yaygınlaştırılması hedefleniyor. 

Geçen hafta İstanbul’a çağrılan ve kendisine 5 ilde çeşitli görevler teklif edilen Şişko, akrabalarının Bursa’da yer almasından dolayı bu ili tercih ettiği ifade ediliyor. 



Basın sektöründe yaklaşık 20 yıllık bir tecrübesi bulunan Şişko, sırasıyla; Sabah Gazetesi - Atv televizyonu, Anadolu Ajansında görev yaptı. Ardından Doğan Haber Ajansına tranfser olan Şişko, bu kurumun Demirören Grubuna satılmasının ardından Demirören adıyla devam eden DHA'da görev yapmaya devam etti.
Her türlü profesyonel kamera ve fotoğraf makinesi kullanabilen, Ekran ve canlı yayın tecrübesi bulunan Şişko, çok sayıda özel haber ve röportaja imza attı. Bu haberlerle bir çok ödüle layık görünen Şişko, aynı zamanda sarı basın kartı sahibi. 39 yaşında olan Şişko evli ve bir çocuk babası.