Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 25. kilometresindeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönündeki kuzey tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapıldığından 30 Ekim'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Zonguldak-Devrek yolunun 3-5. ve 14-16. kilometrelerinde tünel inşaatları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Seyrantepe Eftal Hastanesi-TEM Otoyolu bağlantısındaki yapım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle 8 Kasım'a kadar Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne istikametine devam eden TEM yan yolu (Seyrantepe Türk Telekom Stadyumu önünden geçen TEM yan yol), TEM katılımından itibaren trafiğe olacak. Ulaşım, Edirne istikametine katılım TEM bağlantısından gerçekleştiriliyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 18-22. kilometrelerinde üstyapı toprak işleri ve çeşitli yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.