Gümüşhane Belediyesinde düzenlenen şubat ayı encümen toplantısı, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Başkanlığında; encümen üyeleri Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğdu, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’un katılımıyla yapıldı. 

ŞEHİTLERİMİZ YÜREĞİMİZİ DAĞLADI  
Toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Murat Zorluoğlu, sözlerine hain saldırı sonrası üzüntülerini dile getirerek başladı. İdlib’den gelen haberler sonrası millet olarak çok üzüldüklerini belirten Başkan Zorluoğlu “Halen daha olayın şokunu üzerimizden atabilmiş değiliz. Vatan evlatlarımız İdlib’de şehit düştü, yaralılarımız var. Şehitlerimiz hepimizin yüreğini dağladı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yapılan hareketin cevabını mutlaka layıkıyla her platformda verecektir. Tüm gücümüzle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin arkasındayız” ifadelerini kullandı.  

Hain saldırının gölgesinde gerçekleştirilen encümen toplantısı, gündemde yer alan 7 maddenin görüşülüp karara bağlanmasının ardından sona erdi.