Ramazan ayında ve sıcak geçen yaz günlerinde bile çalışmalarını eksik etmeyen dernek elemanları muhteşem bir türkü ziyafetiyle sezonu noktaladı.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yöre Yöre Türkülerimiz” isimli konserde koro ve solo eserlerin yanı sıra, konuk sanatçıların da katımıyla birlikte tam 35 türkü seslendirildi. 

Bu tür programların aranılan ismi, emekli eğitimci Fatih Yavuz’un sunuculuğunu yaptığı, Şef Ünal Özel yönetiminde birbirinden tecrübeli isimlerin oluşturduğu koroda yer alan isimler neredeyse hatasız bir performans sergilediler.

Programın birinci bölümüne katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, birinci bölümün sonunda koro şefi Ünal Özel’e çiçeğini takdim ederken konseri de şöyle özetledi:

 “İki kelimeyle yürekten kutluyorum.Tek kelimeyle mükemmeldi”

Gençayrıca emeği geçenleri de tebrik ederek, “İyi ki şehrimizde bu tür kültürel sanatsal faaliyetler, böyle güzel kültürümüz var. Sizin sayenizde bu kültürü yaşıyoruz, yaşatıyorsunuz ve örnek oluyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Programın sonunda geceye katkı sağlayanlara dernek başkanı Doç.Dr.Coşkun Erüz tarafından birer plaket takdim edildi. 

Konuklar arasında bulunan Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı Öğretim Görevlisi Köksal Ayşan,Ahmet Özdemir ve Ayşe Kahraman da geceye türküleriyle renk kattılar.