Trabzon’un Fatih Mahallesi Fatih Caddesi’nde hizmete giren köylüden birebir alınıp tüketiciyle buluşturulan yöresel ve doğal ürünler açılış gününde büyük ilgi gördü. 

Amacımız bilinçli tüketim…

Kemal Eraslan isimli girişimci zorlu pandemi sürecinde insanlara doğal ürünler yedirmeyi ve bilinçli tüketim yapmayı amaçladıklarını belirterek “Sağlığın ne kadar önemli olduğunu bu zorlu süreçte bir kez daha anlamış olduk. Bu nedenle daha sağlıklı ve güvenli gıdaları tüketmemiz gerektiği uzmanlar tarafından her zaman öneriliyor. Dedem Trabzon’da Pazarkapı Mahallesi’nde bu işi ilk yapan kişiydi. O dönemler tereyağı, peynir satardı. Ondan bize kadar sirayet etti. Bende dedemin mesleğini sürdürmek adına bu yola koyuldum. Yıllar içerisinde edindiğim bilgi-birikimim sayesinde kendi iş yerimde vatandaşlarımıza hizmet verme çabasındayım. Zorlu bir süreçteyiz. Ama paket servisimiz ve kuryelerimiz var. Türkiye’nin her bölgesine kargo gönderiyoruz. Ürünlerimiz tamamen doğal ve yöresel” dedi. 

Aile Dayanışması…

Yeni işyerinde kardeşi ile hizmet veren Eraslan’ın en büyük destekçisi ise Trabzon Havalimanı’nda görevli eşi Nesrin Eraslan. Zorlu pandemi döneminde çok stresli bir ortamda çalıştığını ifade eden Eraslan “Elimden geldiğince eşime yardımcı olmaya çalışıyorum. İnsanlarımızın doğal ve bilinen ürünlere ihtiyacı vardı. Eşim zaten yıllardır bu işi yapıyordu. Bu konuda oldukça tecrübeli. Bende fırsat buldukça yanına gelip kendisine destek veriyorum” diye konuştu.