MOBİAD Başkanı AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Alper Bektaş’ın sahibi olduğu, Üçyıldız Turizm bünyesinde hizmete giren Doğtaş, Kelebek Mobilya Rize-Pazar Mağazaları açılış programına üst düzey katılım oldu.

Üç yıldız Turizm şirketi bünyesinde hizmete sunulan yeni mağazalar, Türkiye'nin köklü ve seçkin mobilya markalarını Rizeli vatandaşlarla buluşturdu.

Pazar ilçesi Kirazlık Mahallesi Liman Caddesinde hizmete açılan mobilya mağazası açılışınaRize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Üçyıldız Turizm şirketi yönetim kurulu ve MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Hekimoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, Doğutaş Yönetim Kurulu Başkanı Rize Pazar ve Ardeşen belediye başkanları ile kaymakamları katıldı. 

Mağazaların açılışında konuşan MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, Daha önce Rize’ye yaptıkları yatırımın devamında Pazar’a Doğutaş ve Kelebek Mobilya’yı kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise Alper Bektaş’ın çok iyi bir girişimci olmakla birlikte mükemmel bir insan olduğunu dünyanın bazı ülkelerini Türkiye’yi boğmaya çalıştığı bir dönemde ekonomik olarak bu tür yatırımları önemsediklerini belirterek, “Bizi ayrıca mutlu eden yatırımın dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketine yapılmasıdır. Bundan sonrası Rize ve Pazarlı kardeşlerimize düşüyor, bu mağazalara sahip çıkılsın” ifadelerini kullandı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ta konuşmasında, “Rize ekonomik olarak güçlü bir konumda. 2 önemli markanın bu yatırımından bunu anlayabiliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Birisi alacak, birisi satacak ve ticaret güçlü olacak” dedi.

Açılış öncesi konuşan Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş'ın 46 yıllık, Kelebek Mobilyanın ise 83 yıllık geçmişi olduğunu belirterek, "Markalarımız 2017 yılında yüzde 50 büyüyerek zirveyi zorladı. Şirketimizde mağazalarımızla birlikte 10 bin kişiye istihdam vermekteyiz. Dünya çapında Doğtaş'ın 210 satış noktası bulunmaktadır. Kelebek Mobilyanın ise 150 mobilya mağazası 50 tane de mutfak mağazası olmak üzere hizmet veriyoruz. Sektöre 410 mağazamızla hizmet vermekteyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Trabzon ve Rizeli iş adamları, bürokratlar ve siyasetçiler kurdele keserek 2 mağazayı hizmete soktular.