Trabzon’da gazetecilik yapan Ali Savaş’ın oğlu Doğukan Savaş ile İstanbul’da serbest ticaret yapan Şemsi Ayanoğlu’nun kızı Pınar Ayanoğlu, Traszon’da Zorlu Grand otelde sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vali Dr Recep Kızılcık, İstanbul CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Aydın Taşçıoğlu’nun şahitliğini yaptığı nikahı Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıydı.

Şehrin siyaset ticaret ve sosyal dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törende ilginç bir misafir de vardı.




Savaş ailesinin ABD’den dostları olan 19 yaşındaki ABD’li Victor Guerra’da 12 bin Km yolu kat ederek 5 dakikalık nikah törenine katılarak davetlilere ve ailelere büyük bir sürpriz yaptı. 1,5 yıl önce Savaş ailesinin yanında öğrenci değişim programı çerçevesinde 6 ay Trabzon lisesinde eğitim gören ABD’li Victor guerra, bir Türk kızı ile dünya evine girmek istediğini de nikah töreni esnasında deklere etti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in evlilik cüzdanını teslim ettiği gençlere “Ülkeye Trabzon’a ve Trabzonspor’a çok iyi hizmet edecek evlatlar yetiştirin” dedi.

AK Parti il başkanı Adnan Günnar, CHP İl Başkanı Yavuz Karan’ın da katıldığı nikah töreni esnasında genç çifte, davetliler de ömür boyu mutluluklar diledi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Dumanoğlu da genç çiftlerin nikah töreninde hazır bulundu.




Ali Savaş’ın gazeteci meslektaşlarının yalnız bırakmadığı bu güzel tablonun sade bir tören ile başlayıp bitmesi de iki aileyi mutlu eden en önemli faktörlerden biri oldu.

Genç çiftlere 61saat.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Türkiye’nin en tanınmış avukatlık bürosu Erdemir-Özmen şirketinde mesleğini yürütmekte olan Av. Doğukan Savaş ile İÜ’sinde doktora yapan Pınar Ayanoğlu Savaş; yaşamlarını İstanbul’da sürdürecekler.