61SAAT HABER SERVİSİ - Yerel seçime günler kala partiler Trabzon mitinglerinin tamamlamaya başladı.

Dün AK Parti'nin mitingini ardından bugün de Demokrat Parti miting programını gerçekleştirdi. Atatürk Alanı'nda düzenlenen mitinge 500 kadar partili ve vatandaş katıldı. Mitinde konuşan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Trabzonspor üzerinden iktidarı hedef aldı.

"Trabzonlulara sesleniyorum" diyen Genel Başkan Uysal, "İktidar sizden güç istedi verdiniz, ne istediyse yaptınız. Ama adalet istediniz yapmadı. Kupanızı vermedi. Kupa Başbakanda. Süpermarketler, Hipermarketler yasasını bir türlü yıllardır raftan indirmeyen bu iktidar bir günde meclisten şike yasası çıkardılar. Şikecileri kurtardılar. Trabzonspor'un hakkı çiğnendi. Trabzon iktidardan kupasını istemli.

Verdiğiniz gücü kayıkçı kavgasına çevirdiler. Gittiler mecliste maske takıp oturdular. Her tarafa siyaset bulaştırdılar. Kulüplerin eli iktidarın cebinde" dedi.

Mitingde belediye başkan adaylarının anıtımı yapılırken İl Başkanı Ali Akar da hazır bulundu ve bir de konuşma yaptı. Ayrıca DP Trabzon eski İl Başkanlarından Gürol Ustaömeroğlu, DP'nin Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam, eski yöneticiler de katıldı.