Mahallede ki bir çay ocağında  kahvaltı programında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Dr. Günnar, burada esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Programa Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Muzaffer Aydın, Meclis Üyeleri Şaban Bülbül, Murat Üçüncü, Hayrullah Baytar, Hüseyin Canım, Coşkun Şahin ile teşkilat mensupları da katıldı. Günnar, esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri dinledikten sonra sorunların çözümü konusunda ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileriyle telefonla görüşmeler yaptı.

Milletvekili Günnar, halkın istek ve taleplerini kendi istek ve talepleri gibi gördüklerini ifade ederek, “Halkımızın sıkıntısı da derdi de bizim derdimizdir dedik. Hamdolsun ülkemizde 17 yılda çok büyük mesafe katettik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 17 yıldır ülkemizde çok önemli hizmetler yapıldı" dedi.

Kendisininde çocukluğunun Pazarkapı Mahallesinde geçtiğini belirten Gunnar; Pazarkapı mahallesinin çok değiştiğini ve geliştiğini görüyorum. Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte pazarkapı mahallemiz oldukca gelişti ve değerlendi. Ortahisar belediye binası ve Kaymakamlık mahallemize geldi. Buradan hem mahalle esnafı hem de halkımız kazançlı çıkacaktır.

AK Parti olarak biz durmadık, yorulmadık, çalışmaya devam ettik. Bundan sonra da halkımız için sorumluluk bilinciyle çalışarak en iyi hizmetleri siz aziz milletimize yapmaya devam edeceğiz. Sürekli sizlerin arasında olmaya da devam edeceğiz.  Biz birlikte ülkemize hizmet edeceğiz” dedi. Günnar, mahallede ki esnafları da ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar ve bol kazanç diledi.