Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük, ülkemizin AK Parti iktidarı ile yakaladığı istikrar ve yüksek kalkınma hızının devamı için 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin çok önemli olduğu  söyledi.

Dr. Küçük, "Kurulduğu günden beri ülkemizin gelişmesi için büyük projeler üreten ve bunların bir kısmını bütün engellemelere rağmen uygulamaya koyan, sıradaki dev projelerle Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 büyük hedeflerine yılmaz adımlarla kararlı bir şekilde yürüyen ve bu sarsılmaz inancıyla hem vatandaşlarımızca hem de dost ve kardeş ülkelerce umutla izlenen, beklenen, desteklenen ve birçok alanda gelişen ülkemizi yöneten AK Parti İktidarı, 7 Haziran seçimlerine şimdiden hazırdır. Bu demokrasi kavgasıdır, bu insanımızı insanca yaşatma kavgasıdır, bu büyük yeni Türkiye kavgasıdır” diye konuştu.

Tek gayelerinin millete hizmet olduğunu ifade eden Dr. Küçük, “Ülkemizin hızlı gelişme hamlesinin devamı için, çocuklarımız ve gelecek nesillerimizin bekası için, ağır sanayi hamlesi dahil, 500 Milyar Dolarlık ihracat hedefine ulaşmak için, artan beyin göçünün tekrar geriye dönüşünü sağlamak için halkımızın büyük teveccühü ve feraseti ile inşallah 7 Haziran akşamı iktidarımız, zaferlerine yeni bir zafer daha ekleyecektir" dedi.

"İktidarımız, en büyük demokratikleşme ve değişim hareketini başlatan AK Parti Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çizdiği yolda Türkiye’nin en temel sorunlarını cesaret ve kararlılıkla çözmektedir ve çözmeye de devam edecektir” diyen Dr. Küçük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Başta Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU olmak üzere parti teşkilatımızın ve siz değerli hemşerilerimizin de uygun bulması halinde, 12 yıllık üst düzey bürokratik görevim esnasında edindiğim bilgi ve tecrübelerle, dünyada üretilen başarılı projeleri, bir an önce ülkemiz ve bölgemiz ihtiyaçlarına göre revize ederek geliştirmek ve şehrimizin sorunlarına çözüm bulmak en büyük hedefim olacaktır.”dedi.

Hayalindeki Trabzon’u “Şehrimizin sorunlarının bilincinde olarak, Trabzon’umuzu her alanda marka bir şehir olarak 2023’e hazırlarken, adına yakışır biçimde tarihi vizyonuna kavuşmuş, doğal kaynaklarını katma değerleri ile birlikte ekonomiye kazandırmış bu sayede işsizlik sorununu büyük ölçüde gidermiş, özellikle de alt yapısı ile modern bir şehir görünümüne kavuşmuş bir Trabzon en büyük idealimizdir” sözleriyle özetleyen Dr. Mahir Küçük, “Şüphesiz doğru kararlar, belirlenen büyük hedefler ve projeler bizi başarıya götürecek en büyük adımlar olacaktır. Düşünmek, planlamak ve uygulamak, uygulamayı ısrarla takip etmek başarının ve dolayısıyla kalkınmanın en önemli unsurudur. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde inançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak başta siz değerli hemşerilerimin hayır duaları ve desteği ile 6-0'lık tarihi bir zafer neticesinde Trabzon’umuzu hak ettiği yerlere ulaştıracağız” şeklinde konuştu.