Veda yemeğine DSİ Genel Müdür Yardımcısı Oğuz KASAP ve  eşi Nevin KASAP, DSİ 22. Bölge Müdürü V. Dr. Emre AKÇALI, DSİ 22. Bölge Müdür Yardımcıları Necip İBA, Halis SAKA, Kağan ŞAN, Olcay ÇUBUKÇU, Şube Müdürleri, DSİ personelleri ve eşlerinin yanı sıra, TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU ile Şube Sekreteri Ayhan SAKA katıldı.
Yemekte, DSİ 22. Bölge Müdürü V. Dr. Emre AKÇALI ve TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU tarafından, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Oğuz KASAP’a plaket takdim edilirken, Bölge Müdür Yardımcısı Olcay ÇUBUKÇU tarafından ise Trabzonspor ve DSİ Karadenizspor formaları hediye edildi.

Hediye takdiminin ardından, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Oğuz KASAP’ın, bölge illerimizdeki çalışmalarından derlenen kısa film gösterimi yapıldı. 
Yemekte bir konuşma yapan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Oğuz KASAP, "Bölgemizde her zaman bir aile gibi olduk. Yaptığımız her işte herkesin emeği büyük. Bu gecede emeği geçen ve her zaman özveri ile çalışan tüm personellere çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.