61SAAT HABER SERVİSİ


Dünyaca ünlü İtalyan markası BOCCHI, Trabzon’da hizmete açıldı. 

MGP Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin Paslıoğlu, banyo malzemeleri konusunda dünyaya ün salmış olan, kalitesi ve şıklığıyla lüks yapılarda tercih edilen İtalyan devi BOCCHI’yi Trabzon’a getirdi. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Beşirli Mahallesi’nde müşterilere hizmet verecek olan BOCCHI’nin açılışı Trabzon Ticaret Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kredi ve Kefalet Birliği Trabzon Bölge Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçüoğlu, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Emre Aksoy, Özer Bayraktar, Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş, Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül ile birlikte çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı. 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

BOCCHI’yi Trabzon’a getirerek müşterilerin hizmetine sunan MGP Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin Paslıoğlu, ünlü İtalyan markasını Trabzon’a getirdiklerini belirterek; “Trabzon’a geniş ürün yelpazesi olan, renkli bir İtalyan markasını getirdik. Piyasada bir çok marka var ama biz çok farklı ve kaliteli bir marka olmasını istedik. Banyo konseptini yenilemek isteyenler, yeni evine zevkine uygun, rahat ve şık tasarımlarla hayatlarına renk katmak isteyenler bizi tercih ettiğinde çok iyi bir ürün yelpazesi ile karşılaşıyor. Trabzon’da lüks projelerin tamamına yakınını biz yapıyoruz. Çok şık ürünler çıkartıyoruz. İnşallah kentimiz için hayırlısı olur. Bugün açılışını yaptığımız iş yerimiz bakıldığında çok büyük bir alan üzerine kurulu değil ama aslında çok büyük. Birçok ürünü müşterilerimiz burada bulabilirler. Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Konum olarak da iyi bir yerdeyiz” dedi. 


EKONOMİ İÇİN ÖNEMLİ KATKI
Açılışta bir konuşma yapan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’da son derece güzel bir havanın olduğunu ve böylesine güzel bir günde son derece güzel bir mekanının açılmasının gerçekten güzel olduğunu söyleyerek, “Böyle güzel mekanların açılması hem ekonomimize yeni bir heyecan hem de çağa uygun olarak yeni konseptlerin sunumu şeklinde oluyor. Böyle ürünlerin şehrimizde olması yabancıların da şehrimize gelerek ürün satın almasına vesile oluyor, ekonomiye önemli katkı sağlıyor. Ekonominin gelişmesi adına firma sahipleri güzel de bir isim koymuşlar. Böyle iş yerlerinin ekonomiye sağladığı katkıdan dolayı ve istihdamdan dolayı, ekonominin gelişmesine katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Allah utandırmasın, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

AKLI OLAN BURAYA UĞRAR
Kredi ve Kefalet Birliği Trabzon Bölge Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçüoğlu da açılışta bir konuşma yaptı. Gümrükçüoğlu konuşmasında; “Çok güzel bir açılışta hep birlikteyiz. Hakikaten bir güzellik var. Peygamber Efendi’miz diyor ki, ‘Para kazanacaksan ticaret yapacaksın ama ticaretin de 10’da 9’u cesarette.’ Bu arkadaşlarımızın çok cesaretli olduğunu ben içeriye girdiğimde gördüğüm fiyatlardan anladım. Hakikaten cesaretli insanlar. Trabzon’un güzel bir tarafı var; onu da şöyle düşünelim, gökdelenler yapılıyor Trabzon’da. 1 milyon liralık binalar var. Akıllı olan buraya uğrar. Bu fiyattaki bir daireyi satmak buradan geçer diye düşünüyorum. Bütün bu müteşebbislerin Trabzon’da artmasını temenni ediyorum. Esnaf, sanatkarın artmasını, büyümesini, ifşak etmesini temenni ediyorum. Trabzon’da holdinglerin olmasını da istiyoruz. Trabzon’da bu önceliği yapan Ticaret Sanayi Odası ve Meclis Başkanımıza çok önemli görevler düşüyor. Biz aşağıdan yukarıya doğru iteleyeceğiz, onlar da yukarıya doğru çıkacaklar. Bu alt yapı mükemmel bir alt yapı ve yapanların, müteşebbislerin tümünü can-ı gönülden kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 


HER İŞYERİ YENİ İSTİHDAM
Trabzon Meclis Odası Odası Başkanı Şadan Eren, Trabzon’un ekonomisine, ticaretine işletmeyi kazandıran herkese teşekkür ettiğini belirterek; “Her işyeri bir kaç insana istihdam, onun dört katına da ekmek demektir, kazanç demektir. Böyle yerlerin açılması hepimizi mutlu ediyor. Burayı  hem ilimize, hem sizlere hem de ortaklarına hayırlı kazançlar ve karlar getirmesini, o kazançlarla tekrar tekrar yatırım yapmalarını temenni ediyorum” dedi