Sanata, çevreye, eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle adından sıkça bahsettiren Forum Trabzon, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Karma Resim Sergisi, Anneler Günü Kurabiye ve Pasta Süsleme Sanatı, Osmanlı Kıyafetleri ve Karadeniz Yöresel Kına Kıyafetleri defilesine ev sahipliği yaparken son yılların en güçlü kadın vokallerinden Öykü Gürman’ı da ağırladı.

Forum Trabzon’da Okul Öncesi Eğitime Dikkat Çekildi

Forum Trabzon, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” kapsamında düzenlediği resim sergisi ile anaokuluna giden çocukların yaptıkları sanat çalışmalarına ev sahipliği yaptı. Trabzon ve çevre ilçelerden 13 Anaokulunun katılımıyla 11 Mayıs Cuma günü Forum Trabzon’da başlayan sergide, çocukların hazırladığı yaklaşık 600 resim ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.




Forum Trabzon’da Öykü Gürman Coşkusu

Forum Trabzon son yılların en güçlü kadın vokallerinden Öykü Gürman’ı, 11 Mayıs Cuma günü hayranlarıyla buluşturdu. “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısıyla gönüllere taht kuran Öykü Gürman, Trabzonlu hayranlarıyla “İmza Günü” için bir araya geldi. Forum Trabzon’da sevenleriyle buluşan Gürman, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Forum Trabzon’da Osmanlı ve Karadeniz Rüzgârı Esti

Osmanlı dönemi ve Karadeniz’in kına kıyafetleri defilesi 12 Mayıs Cumartesi günü Forum Trabzon Fener Meydanı’nda Trabzonlularla buluştu. Kırmızı&Beyaz Tasarım Atölyesi’nin hazırladığı Forum Trabzon’un ev sahipliği yaptığı Osmanlı dönemi ve Karadeniz’in yöresel kına kıyafetleri defilesinde 600 yıl süren imparatorluğun ihtişamı ziyaretçileri adeta geçmişe götürdü.




Anneler Çocuklarıyla Birlikte Pasta ve Kurabiye Süsledi

Forum Trabzon Anneler Günü’ne özel 13 Mayıs Pazar günü ünlü yemek uzmanı Elif Korkmazel ve Semiha Akalın’ı ağırladı. Bu anlamlı günde anneler çocuklarıyla pasta ve kurabiye süsleyerek birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca Anneler Günü’ne özel Özlem Kadakaloğlu’nun doğum fotoğraflarından oluşan “Bir Nefes Bir Ömür” fotoğraf sergisi de yoğun ilgi gördü.