61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonlu İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu bacanağı Mustafa Selçik'in cenazesine katılmak üzere Trabzon’a geldi. Eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Trabzon'a havalimanına inen İmamoğlu'nu, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile birlikte partililer karşıladı.

ANKETLERE VE TRABZON'UN DESTEĞİNE CEVAP VERDİ...

İnsan doğduğu topraklarda böyle anılması... Çok güzel, onur duyuyorum çok mutluyum. Fiziksel olarak desteklemeleri zor ama gönülleri bana yeter, duaları yeter… Onun dışında gönülden dualarını eksik etmesinler, katkı sunsunlar bize. Umarım hem seçim hem de seçimden sonra İstanbul’a yapacağım hizmetlerle buradaki dostlarıma mahcup olmayacağım bir dönem yaşatırım. Onlar da gurur duyarlar…

Biz çok şanslı görüyoruz kendimizi, asıl anket insanların gözlerinde, gönüllerinde ben yoğun bir kabul görüyorum, Allah mahcup etmesin iyi olacak her şey.

BACANAĞI BUGÜN DEFNEDİLECEK

İmamoğlu’nun bacanağı olan Mustafa Selçik yakalandığı amansız hastalık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayata veda etmişti.

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı Mahallesi’nde bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Selçik’in cenaze töreninne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu’da katılacak.

Bugün saat 12.00'da Trabzon'a gelecek olan İmamoğlu’nun cenaze töreninin ardından bazı ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.