Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve Ortahisar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Özkan Çoban, TGC Başkan Yardımcısı ve TGC Yönetim Kurulu adına komisyon sorumlusu Nevzat Yılmaz, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu Başkanı Fatih Turan ile komisyon üyelerini makamlarında kabul etti. 

Ziyarette yeni görevinde başarı temennileri kendisine iletilen Trabzon Emniyet Müdürü Arıkan, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti. Medyanın gücüne değinen ve gazetecilik mesleğinin zorluklarının farkında olduklarını belirten Arıkan, kent sorunlarının el ele vererek çözüme kavuşturulabileceğinin altını çizdi. 



Kent trafiğinde yaşanan bir takım sorunların farkında olduklarını ve bu yönde çözüm odaklı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Arıkan, özellikle hırsızlık konusunda göz açtırmayacaklarını vurguladı. Hırsızlık vakalarında titiz çalışmalar yürütüldüğünü belirten Arıkan, “Şehri şu anda tanımaya çalışıyorum. Tarihi çok önem arz eden bu kadim şehirde sorumluluğumuz ağır. Bizler bunun farkındayız.  Burada bir ekip ruhu içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şartlar her ne olursa olsun arkadaşlarıma bizzat talimatım var; özellikle hırsızlık olaylarında faillerin yakalanması noktasına çok daha özverili olmalarını istedim. Hırsız şunu bilecek: Trabzon’da hırsızlık yapılmaz” dedi.

Ortahisar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Özkan Çoban’ı da makamında ziyaret eden gazeteciler, komisyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Görüşmede medyanın güçlü olduğuna dikkat çeken Yüzbaşı Ali Özkan Çoban, komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  Ziyaretlerde günün anısına komisyon üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.