Karadeniz Bölgesinin önde gelen mimarlık ofisyerinden biri olan E.Ö.Ç. Mimarlık yine adından söz ettiriyor. Uluslararası arenada tanınmış bir markanın Gürcistan'ın Batum Şehrinde yapılacak Genel Müdürlük binası için proje hazırlaması istenilen 3 firmadan biri olan E.Ö.Ç. Mimarlık göz doldurdu. Yaptığı proje ile adından söz ettiren E.Ö.Ç. Mimarlık Sahibi Emrah Ömer Çam, "Çalıştığımız şirketin bizden istediği farklı bir tasarımdı.

Bizlerde bünyemizde yer alan ekip arkadaşlarımızla uzunca bir çalışmanın sonunda bu binayı tasarladık. Bina son zamanlarda dünya çapında ünlü mimarların projelerinin yer aldığı Batum’da gerçekleşecek. Bizde bu camiada yer alan bir mimarlık şirketi olarak, yaptığımız projede Karadeniz’in azgın dalgalarını çıkış noktamız olarak kullandık. Bina cephesinde bu dalgalanmanın etkisini yansıtan bir tasarım yaptık" dedi. 

Çam, şu şekilde devam etti: "Ayrıca doğanın bir parçası olan insanı doğaya yakınlaştırmak için kat bahçelerini geniş tutarak yeşillendirdik. Cephe hattına kullandığımız renkli alikobantlar ile şirketin iç yüzünü dışa yansıttık. “ sözlerine proje hakkında detaylı bilgi vererek devam ederken, “ projesi finale kalan 2 firmadan biriyiz. Allah’ın izniyle Mart’ın ilk haftası proje onayını alarak, tüm detaylarını hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz.”  
 Genel müdürlük binası olarak tasarlanan projede geniş teraslar yer alırken dinlenme alanları ile yeşil bahçe konsepti de kullanıldı. Binada, insanlar hem ferah bir ortamda çalışmalarını yürütebilecekleri, hem de doğayı yanlarında hissedebilecekleri bir bütün oluşturuldu.