Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan Akçaabat ilçesinde referandum çalışması gerçekleştirdi. İlçeyi arşınlayan Başkan Yardımcısı Aslan 16 Nisan’ın önemini anlatarak, “Türkiye’mizin geleceği için önemli bir karar vereceğiz. Evet kararıyla ülkemizin geleceğini kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİMİZE GÜÇLÜ İLERLEYECEĞİZ
Başkan Yardımcısı Aslan Trabzon’da en az yüzde 80, Türkiye genelinde ise en az yüzde 60 evet oyu çıkacağını belirterek, “Türkiye bu anayasa değişikliğini 16 Nisan'da onaylayarak yürürlüğe koyduğu taktirde, Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı 2023 hedeflerine varmada çok daha güçlü olacaktır ve hedeflerine hızlı ilerleyecektir” diye konuştu.

REJİM YALANI!
Bazı kesimlerin 'rejim değiştiriyorlar' şeklindeki söylemlerin gerçeğe aykırı olduğunun altını çizen Aslan, “Açıkça yalan söylüyorlar. Rejim devlet yönetimi ile ilgili bir kavramdır. Türkiye yapısal kodları itibarıyla üniter bir devlettir. Bölünmez biri bütündür. Rejimin ilk özelliği bu. Diğeri niteliği, Türkiye Devleti bir cumhuriyettir. Türkiye'de rejimin kodları bellidir. Bunlarda bir değişiklik yok” dedi.

GELECEK NESİLLERİN MESELESİDİR
“Bu, milli meseledir” diyen Aslan, “Bu gelecek nesillerin meselesidir. Türkiye hastalıklı yapıdan kurtulacak. 16 Nisan'da yapılacak bu referandumla Türkiye kesintisiz istikrara kavuşacak” ifadelerini kullandı.